Isänpäivän lahjavinkit – Top 6

Lähestyvä isänpäivä kasvattaa erityisesti urheiluun ja kuntoiluun liittyvien tuotteiden myyntiä. Myös partakoneita myydään isänpäivän kynnyksellä kaksinkertainen määrä normaaliin verrattuna. Alla parhaat lahjaideat sekä lenkkipolulla että sohvalla viihtyville isille.
– Isänpäivälahjoiksi hankitaan helppokäyttöisiä ja suhteellisen edullisia tuotteita. Viime vuonna isänpäivämyynnin suurin yllättäjä olivat tv-kanavapaketit, joissa on vahva urheilutarjonta. Paketin hankkii muutamalla kympillä, ja sen avulla isä pääsee katsomaan esimerkiksi formuloita, huippufudista ja -lätkää, kertoo Gigantin myynti- ja markkinointijohtaja Niko Sandström.
Urheilu ja kuntoilu näkyvät isänpäivälahjoissa muutenkin. Tämän vuoden lahjatrendiksi Sandström veikkaa aktiivisuusrannekkeita.
– Sykemittari on perinteisesti sijoittunut korkealle urheilevan isän toivelistalla. Tänä vuonna vaihtoehtoja on tullut lisää, kun aktiivisuusrannekkeiden valikoima on laajentunut ja hinnat ovat laskeneet, Sandström kertoo.
Lisävirtaa isän arkeen
Sandström uskoo, että myös isänpäivälahjojen klassikko, partakone, löytää tiensä monien lahjapakettiin tänäkin vuonna. Viime vuosina partakoneiden myynti on noussut isänpäivän kynnyksellä kaksinkertaiseksi. Jos ei ole varma isän parranajomieltymyksistä, turvallinen ja varmasti hyödyllinen lahjavalinta on Powerbank eli varavirtalähde.
– Keneltä meiltä ei olisi akku joskus loppunut? Powerbank on edullinen mutta erittäin hyödyllinen lahja. Pienikokoinen varavirtalähde kulkee helposti isän arjessa mukana, Sandström havainnollistaa.
Isänpäivän lahjavinkit – Top 6

1. Varmat valinnat isälle kuin isälle: Partakone tai Powerbank eli varavirtalähde elektroniikkalaitteisiin.
2. Penkkiurheilevalle isälle: Kanavapaketit, kuten Katsomo MTV Total Sport.
3. Urheilevalle isälle: Aktiivisuusranneke on oiva lahja himokuntoilijalle – tai niille, jotka kaipaavat hieman kannustusta lenkille lähtöön.
4. Viihdettä arvostavalle isälle: Chromecast ja Apple TV tuovat internetin viihdesisällöt televisioon langattomasti. Niiden avulla isä pystyy helposti tekemään vanhasta televisiosta Smart-TV:n.
5. Kahvihifistelijäisälle: Oma kahvikone pyöräyttää cappuccinon, latten tai cafè au laitin yhdellä napin painalluksella.
6. Musiikista nauttivalle isälle: Langattomat kaiuttimet auttavat isää luomaan huippuluokan äänentoiston ilman johtoja. Langattomat kuulokkeet tuovat isälle vapautta illan hiljaisiin tunteihin, ja hän voi rauhoittua musiikin kuunteluun, television katseluun tai pelien pelaamiseen. Ne sopivat myös musiikista nauttimiseen lehtiä haravoidessa tai lunta luodessa. Aktiivisesti melua vaimentavat kuulokkeet tarjoavat musiikkia ja rauhaa juuri silloin, kun se isälle sopii.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit
Lataa...