Laulaja Janna Hurmerinta paljastaa Instagram-tilillään aloittaneensa kaikessa hiljaisuudessa massiivisen rakennusprojektin.

Rakennetaan taloa ja ajattelin et perustan talotilin erikseen ja jaan sinne enemmän rakennusjuttuja, niin tervetuloa seurailemaan. Nää kuvat otettu just ennen projektin aloittamista syksyllä, Janna kirjoittaa.

Janna paljastaa taloprojektia varten tekemällään Jannantalo-tilillään, että rakenteilla on 158-neliöinen valkoinen designtalo.

Janna ja hänen julkisuudesta poissa pysytellyt miehensä saivat perheenlisäystä heinäkuussa 2019. Poika syntyi reilusti etuajassa.

– Ranskan matka sai yllättävän käänteen kun rakas poikamme syntyi Pariisissa 22.7.2019 reilusti etuajassa ja muutti elämme pysyvästi, Janna kertoi elokuussa 2019 Instagram-tilillään.

– Ollaan niin rakastuneita häneen. Hän on maailman ihanin, terve ja vahva poika. Kiitos sairaala Antoine-Beclaren osaavalle hoitohenkilökunnalle alkutaipaileen suuresta avusta. Nyt ollaan vihdoin kotona eikä voitais olla onnellisempia.

Lue myös:

Laulaja Janna kamppaili rajujen ulkonäköpaineiden kanssa – myöntää olleensa liian laiha: ”En voinut henkisesti hyvin”

Laulaja Jannan bikinikuva keräsi runsaasti törkykommentteja – näpäyttää takaisin: ”Meidän saavutuksia vähätellään”

Mikael Gabrielin Triana-vaimo julkaisi suloisen kuvan tyttärensä kanssa: ”Tällä hetkellä olen ennen kaikkea äiti”