Jouluun on enää kaksi viikkoa ja yhä useampi koettaa kuumeisesti keksiä oivallisia lahjoja pukinkonttia täyttämään. Mitä esimerkiksi antaa sellaiselle, jolla on jo kaikkea? Tai miten piristää innokkaan videopelaajan tai musiikinystävän jo entuudestaan laadukasta harrastusta? Ohessa muutamia vinkkejä, joista löytyy ideoita niin pelaajille, urheilun ystäville kuin myös ripaus käytännöllisyyttä ikään ja harrastuksiin katsomatta.

Jaybird RUN -kuulokkeet kuntoilijalle


Musiikki ja liikunta kohtaavat usein toisensa. Intohimoiselle liikkujalle sopivat erinomaisesti Jaybird RUN -urheilukuulokkeet. Ne onkin suunnattu ensisijaisesti juoksijoille, lenkkeilijöille ja hölkkääjille, joille täysi vapaus johdoista tarkoittaa entistä miellyttävämpää kuuntelu- ja liikkumiselämystä. Kevytrakenteiset ja korvia myötäilevät RUN-urheilukuulokkeet ovat myös hienkestävät ja vettähylkivät. Nautinnon viimeistelee taajuuskorjaimella varusteltu sovellus, jonka ansiosta äänentoiston painotuksia voi säätää mieleisekseen ja tallentaa omaksi profiilikseen kuulokkeisiin. Kuulokkeiden mukana tulee valikoima erikokoisia vaihdettavia kuuloketulppia ja korvasiivekkeitä, joiden ansiosta kuulokkeet pysyvät korvissa tiukasti myös kovaa liikkuessa. Suositushinta on 219 euroa.

L33T-pelituoli himopelaajalle


L33T Extreme Gaming Chair -pelituolissa yhdistyvät toisiinsa käytännöllisyys, muotoilu ja mukavuus. Kokonaisvaltaisesti pelaamista varten suunnitellussa pelituolissa on polyuretaanista ja nahasta tehty hikoilua hylkivä pinnoite. Sen ja pehmustetun istuinosan ansiosta pelituoli tuntuu äärimmäisen miellyttävältä. Myös istuimen käsinojat on pehmustettu ja alaselälle on oma säädettävä tukensa. Yhdysrakenteinen niskatuki viimeistelee miellyttävän istuinkokemuksen. L33T Extreme Gaming Chair on saatavana mustana, sinimustana, vihermustana ja punamustana. Suositushinta on 175 euroa.

KAARI-plasmasytyttimet tunnelmoijalle


Vaikka maailma pyörii sähköllä, käsikäyttöisille sytyttimille on paljon tarvetta. Kynttilät, takat, grillit, kiukaat, nuotiot ja kaasulaitteet ovat vain muutamia esimerkkejä asioista, joiden käyttöön tarvitaan jatkuvasti sytytintä. Perinteiset sytyttimet tuottavat yhä liekin, joka sammuu helposti tuulessa ja sateessa. KAARI-plasmasytyttimet ovat jännittävän ulkoasunsa lisäksi erittäin käytännöllisiä. Ne ovat liekittömiä, tehokkaita, turvallisia, edullisia ja ympäristöystävällisiä vaihtoehtoja perinteisille sytyttimille. Liekki on kokonaan korvattu patentoidulla 1100-asteisella kirkkaalla plasmakaarella, joka muodostuu sytyttimen napojen väliin. Liekittömyyden ansiosta sytytintä voi käyttää missä asennossa tahansa. Plasmakaari on myös säänkestävä eikä sitä häiritse edes myrskytuuli, sade tai pakkanen. Plasmasytyttimellä voi sytyttää jopa 100 kertaa yhdellä akunlatauksella, jonka jälkeen sen voi ladata tavallisella usb-laturilla. Tyylikäs KAARI-plasmasytytin voi siirtyä perintönä isältä pojalle tai hyödykkeenä kodista toiseen. Suositushinta on mallista riippuen 24,95 – 29,95 euroa.

Steep Road to the Olympics -peli penkkiurheilijalle


Vuoden 2018 virallinen olympialaispeli, Steep Road to the Olympics vie pelaajan tuleviin talviolympialaisiin ja tarjoaa ainutlaatuisen tarinapelitilan urheilun sankareista matkalla kohti mitalisijoja. Pelaaja ohjastaa urheilijalupausta, joka tavoittelee kultamitalia talviolympialaisista. Matkalla menestykseen pelaaja pääsee tutustumaan Etelä-Korean ja Japanin lumoaviin mäkimaisemiin. Samalla pelaaja saa opastusta oikeilta olympialaismenestyjiltä. Steep Road to the Olympics ja Steep Winter Games Edition on julkaistu PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille sekä pc-tietokoneille. Erikseen hankittava Steep Road to the Olympics -olympialaislisäosan hinta on 30 euroa, kun taas peruspelin ja olympialaislisäosan sisältävä Steep Winter Games Edition maksaa 50 euroa.

Logitech G Lightspeed -pelituotteet tietokonepelaajalle


Logitech G Lightspeed -tuotteisiin kuuluvat uuden sukupolven pelihiiri ja -näppäimistö, jotka tarjoavat tarkkuutta ja langatonta vapautta pelaamiseen. Logitech G603 Lightspeed on pelihiiri, joka hyödyntää Logitechin kehittynyttä HERO-anturia sekä uudenlaista LIGHTSPEED-teknologiaa. HERO-anturin ansiosta hiiri sopii jopa 500 tunnin yhtäjaksoiseen pelaamiseen yhdellä latauksella. Logitech G603 toimii tarkasti, luotettavasti ja viiveettä. Se suoriutuukin tehtävästään jopa monia langallisia hiiriä paremmin. Logitech G613 LIGHTSPEED on puolestaan langaton mekaaninen pelinäppäimistö. Äärimmäisen alhaisen yhden millisekunnin päivitysnopeuden ansiosta toiminta on tarkkaa ja virheetöntä. Lisäksi Bluetooth-yhteensopivuus mahdollistaa monipuolisen liitettävyyden monien laitteiden kanssa. Logitech G603 LIGHTSPEED -pelihiiren ja Logitech G613 LIGHTSPEED -pelinäppäimistön suositushinnat ovat 89 ja 169 euroa.

Ultimate Ears WONDERBOOM musiikkidiggareille


Ultimate Ears WONDERBOOM tarjoaa tuhtia äänentoistoa kolhuja ja vettä kestävässä muodossa. Helposti mukana kulkeva ja värikäs WONDERBOOM on kevytrakenteinen, mutta kestävä matkakaiutin. Se tarjoaa kirkasta ja erottelukykyistä ääntä 360 asteen säteellä ja sopii käytettäväksi missä tahansa. WONDERBOOM tarjoaa musiikkielämyksistä nauttimista ilman vaivaa, eikä sen käyttö vaadi monimutkaisten ohjekirjojen läpi lukemista. Virta päälle, kaiuttimen paritus puhelimen kanssa ja soitto voi alkaa. Suositushinta on 99 euroa.
 
Joululahjakuva: Pixabay
Tuotekuvat: Tuotteiden maahantuojat