Lahjaidea: Kovia paketteja isänpäivään ja pukinkonttiin

Alati synkkenevään loppuvuoteen tarvitaan muitakin valopilkkuja kuin kynttilät ja jouluvalot.

Yksi keskeisistä valontuojista on tietenkin joulu hyvine ruokineen, ystävineen, sukulaisineen ja tietenkin lahjoineen. Myös ylihuomenna vietettävä isänpäivä on tärkeä juhlapäivä etenkin tekniikkalahjojen hankintaan.

Kovat lahjapaketit ilahduttavat monia lahjansaajia vilpittömän viihteellisen ja hauskan sisältönsä takia. Olemme poimineet alle joukon kiinnostavia ja ajankohtaisia uutuustuotteita, jotka tuovat iloa monessakin mielessä.

Jaybird Tarah -kuulokkeet kuntoiluun

Aktiiviselle kuntoilijalle hyvät kuulokkeet ovat aina hyvä valinta, sillä tutkitusti musiikki tehostaa liikuntaa. Veden- ja hienkestävät sekä erittäin mukavasti korviin istuvat Jaybird Tarah -urheilukuulokkeet tarjoavat langatonta vapautta jopa kuuden tunnin akunkestolla. Lisäksi jo kymmenen minuutin pikalataus tarjoaa virtaa tunnin treeneihin. Äänentoistoltaan monipuolisesti räätälöitävät ja pienikokoiset kuulokkeet ovat äärimmäisen kevyet ja kulkevat helposti mukana kaikenlaisessa harjoittelussa. Jaybird-sovelluksella voidaan räätälöidä kuulokkeiden taajuuskorjaimen asetuksia, kuten ylä-, ala- ja keskiäänten painotuksia. Lisäksi sovellus mahdollistaa esimerkiksi Spotify-soittolistojen hyödyntämisen kesken harjoittelun. Suositushinta on 109 euroa.

Ultimate Ears BOOM 3 musiikkidiggareille

Kukapa ei rakastaisi musiikkia tai vähintäänkin radion suosikkiohjelmia? Älypuhelimen kautta kuunneltuna kaikki tämä onnistuu helposti ja langattomasti bluetooth-tekniikkaa hyödyntäen. Rakastettu ja palkittu Ultimate Ears BOOM -kaiutin on saanut uuden muotoilun ja värimaailman. Uudenlaisen pinnoituksen ansiosta lopputuloksessa yhdistyvät toisiinsa tyylikkyys ja kestävyys. BOOM 3:n uudistuksiin kuuluu myös IP67-standarditason suojaus pölyltä, vedeltä ja kolhuilta. Lisäksi kaiutin kelluu vedessä. Kaiuttimessa on täyden 360 asteen laadukas äänentoistotekniikka, joka toistaa sävelet tarkasti artistin tarkoittamalla tavalla. Helposti mukana kulkeva ja vesitiivis BOOM 3 tarjoaa ennennäkemätöntä kestävyyttä, helppoutta ja erinomaista äänenlaatua. Suositushinta on 149 euroa.

L33T-pelituoli on tosipelaajan unelmalahja

Videopelit ovat yksi nykyajan suosituimmista viihdemuodoista. Niitä myös kulutetaan eniten istuen, joten useimmiten pelaajalla onkin kaikkea muuta pelaamiseen liittyvää, paitsi hyvä pelituoli. L33T Gaming Elite V3 -pelituoli tuo entistä parempaa ergonomiaa tosipelaajille. Sen kevyt kilpa-automainen rakenne, mukava muotoilu ja huippulaatuiset osat tekevät pelituolista tosipelaajan tärkeimmän pelivälineen. Istuinosan ja selkänojan muotoutuva muistivaahtopehmuste lievittää painetta sekä imee ja hajauttaa lämpöä hyvin. Lisäksi istuimessa ja selustassa on tukivyöt, jotka parantavat käyttömukavuutta pitkien pelisessioiden aikana. Pelituolissa on myös ristiselkää ja niskaa tukevat tyynyt. Paksu, kestävä ja hengittävä kangas täydentää täydellisen käyttökokemuksen. L33T Gaming Elite V3 -pelituoli on saatavana keinonahkaisena tai viileästi hengittävänä kangasversiona. Suositushinta on 219 euroa.

Insta360 ONE X uudenlaisiin kotivideoihin

Kompakti Insta360 ONE X -actionkamera (myös ylimmässä kuvassa) on toimintakuvaajan unelmalahja. Insta360 ONE X on mitä oivallisin videokamera urheilun, extreme-harrastusten ja muiden nopeatempoisten tilanteiden kuvaamiseen. Insta360 ONE X vie toimintakameroiden toimivuuden uudelle tasolle huipputason 5.7K-videotarkkuudellaan ja 360 asteen näkökentällään. Lisäksi Insta360 ONE X tuo kuvaukseen mukaan vallankumouksellisen kuvanvakauksen ja elokuvamaisia erikoisefektejä, joilla videot heräävät eloon uskomattomalla tavalla. Insta360 ONE X hyödyntää kuvaamiseen ja jälkikäsittelyyn monipuolista sovellusta. Kuvaamisen aikana voi keskittyä pelkkään kuvaamiseen, koska sekä videomateriaalin kuvakulmien valinta että muokkaus sujuvat helposti ja nopeasti jälkikäteen. Suositushinta on 459 euroa.

Starlink: Battle for Atlas on täydellinen lahja nuorille pelaajille

Pienoismalleja hyödyntävä Starlink: Battle for Atlas -avaruusseikkailu yhdistää tutkimista, seikkailua, lentämistä ja taistelua ainutlaatuisella tavalla. Avoimen pelimaailman avaruussaaga tarjoaa pelin puolella valtavan universumin nähtävää ja koettavaa. Pelaaja puolestaan hyödyntää pelatessaan ainutlaatuista peliohjainlaajennusta, johon liitetään avaruusaluksen runko ja sen lisäosat pienoismallien tapaan. Erilaiset vaihdettavat ohjaimen osat heijastuvat pelimaailmaan erilaisina aluksina ja niiden osina, joten tehdyillä alusvalinnoilla on merkitystä sekä itse pelin ulkopuolella että itse pelissä. Pelaajat voivat aloittaa kokemuksensa Starlink: The Battle for Atlantis Retail Starter Pack -pelikokonaisuudella, joka sisältää pelin, yhden avaruusaluksen, yhden lentäjän, valikoiman erilaisia aseita, peliohjainkiinnityksen ja peliaiheisen julisteen. Pelaajat voivat laajentaa alus-, lentäjä- ja asekokoelmaansa erillisillä Starlink-laajennuspaketeilla. Pelin ikäraja on PEGI 7. Suositushinta on 79 euroa.

BuddyPhones PLAY ovat turvalliset kuulokkeet lapsille

Lapset ja nuoret nauttivat musiikista siinä missä aikuisetkin. Lasten vauhdikkaat temmellykset kuitenkin tuovat omat haasteensa kuulokkeiden käyttöön. Lapset eivät myöskään osaa vielä hillitä musiikin äänenvoimakkuutta samalla tavalla kuin aikuiset. BuddyPhones PLAY -kuulokkeet ratkaisevat nämä kaksi ongelmaa kerralla. Ne huolehtivat äänenvoimakkuuden automaattisesta rajoittamisesta lapsille turvallisesti. Samalla kuulokkeet kestävät menoa ja meininkiä aikuisille suunnattuja kuulokkeita paremmin. BuddyPhones PLAY -kuulokkeet tuovat langattoman bluetooth-tekniikan lastenkuulokkeisiin. Roikkuvat, vaatteisiin tai huonekaluihin takertuvat johdot ovat historiaa. Kokoontaitettavan rakenteensa ansiosta kuulokkeet kulkevat helposti mukana pienessä tilassa. BuddyPhones PLAY -kuulokkeet ovat saatavana neljällä eri värivaihtoehdolla ja mukana tulee neljä arkillista värikkäitä tarroja kuulokkeiden räätälöintiin. Suositushinta on 54,95 euroa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.