Seiska on julkaissut tänään julkaistussa painetussa lehdessä paparazzikuvia kohublondi Maisa Torpasta, 28, suutelemassa avoimesti salarakastaan Thaimaan lomamatkalla.

Seiska paljasti syyskuussa, että Maisa oli jo viime keväästä lähtien seurustellut salaa IT-alan yrityksen johtajan kanssa samaan aikaan kun hän suunnitteli häitä rallitähti Jari-Matti Latvalan, 34, kanssa. Salasuhdekohu johti lopulta parin eroon.

Maisan tekemisistä eron jälkeen on ollut hämmennystä, sillä Seiska bongasi hänet jo samalla viikolla Turusta Jari-Matin kanssa vietetyn illan ja yön jälkeen.

Maisa kielsi kohun aikana jyrkästi salasuhteen, mutta myönsi lopulta Me Naiset -lehdelle seurustelevansa Mikko-nimisen miehen kanssa. Lisäksi Maisa sanoi, että eroon johtaneet syyt saivat alkunsa siitä, että Jari-Matti oli pettänyt häntä.

Seiska bongasi nyt Maisan ja IT-johtajan lemmenlomalta Thaimaan Bangkokista. Paparazzikuvissa ”sydänkäpyset kuhertelivat estoitta hotellinsa uima-altaalta. Maisa suukotteli rakastaan ja lisäsi säännöllisesti tämän harteille aurinkorasvaa.”

Alla Maisan julkaisema kuva Bangkokista.

Lähde: Seiska

Kuva: Instagram / Maisa Torppa