Vuoden 2020 väriksi on valittu Classic Blue eli klassinen sininen. Sitä kuvaillaan rauhoittavaksi väriksi, joka edustaa levollisuutta, itseluottamusta ja yhteyttä.

Hotels.com keräsi vinkkejä trendikkään sinisiin majoituskohteisiin ympäri maailman.

Chefchaoue, Marokko

Pohjois-Marokossa sijaitseva Chefchaouen tunnetaan vanhastakaupungistaan ja sen upeista, sinisen eri sävyillä maalatuista rakennuksista. Marokon sinisenä helmenä tunnetussa kaupungissa voit vaellella vanhankaupungin mukulakivikaduilla ja tutustua kuuluisiin nahkaverstaisiin. Iltaisin voit keskittyä rentoutumaan Lina Ryad & Spa -hotellissa. Jylhien taivaansinisten vuorten ympäröimä, syvällä medinan sydämessä sijaitseva ylellinen riad-hotelli kuuluu Marokon ainutlaatuisimpiin majoituskohteisiin.

Huoneet Lina Ryad & Spassa varattavissa hintaan 161 €/huone/yö.

Venetsia, Italia

Maailman parhaisiin sinisiin matkakohteisiin lukeutuu tietenkin Italian vesikaupunki Venetsia. Se on rakennettu yli sadan pikkusaaren päälle Adrianmereen, ja teiden sijaan kaupungissa on kanavia. Niistä tunnetuin on Canal Grande, jota reunustavat upeat renessanssin ja gotiikan ajan palatsit. Majoitu historiallisen Cannaregion alueella sijaitsevassa Maison Veneziassa. Hotelli on kunnostettu muinaiseen loistoonsa, ja suositut nähtävyydet sijaitsevat aivan näköetäisyydellä.

Huoneet Maison Veneziassa alkaen 179 €/huone/yö.

Santorini, Kreikka

Majoitu santorinilaisessa On The Cliff -hotellissa ja nauti näkymistä upean siniselle Egeanmerelle. Tämän pienen luksushotellin kaikissa huoneissa on oma yksityinen veranta, josta aukeaa mahtavat näkymät kalderalle ja safiirinsiniselle merelle. Firan kylässä sijaitseva hotelli tarjoaa loistavat puitteet tutustua Santorinille tunnusomaisiin sinivalkoisiin rakennuksiin.

On The Cliff on varattavissa alkaen 105 €/huone/yö.

Grindavík, Islanti

Loistava tapa nauttia planeettamme monista sinisen sävyistä on suunnata katse taivaalle. Matkusta Islantiin ihailemaan revontulia ja vietä unohtumaton yö tähtitaivaan alla. Geo Hotel Grindavikissä voit katsella revontulia suoraan hotellin kynnykseltä. Grindavík on Islannin lounaisrannikolla sijaitseva kaunis, upean luonnon ympäröimä kalastajakylä, jossa on vilkas satama. Geo Hotel Grindavik sopii erinomaisesti matkailijoille, jotka haluavat tutkia alueen ainutlaatuista luontoa.

Huoneet Geo Hotel Grindavikissä alkaen 128 €/huone/yö.

Lähde ja kuvat: Hotels.com