Entinen huippujalkapalloilija Mikael Forssell ja somevaikuttaja Metti Forssell viettivät maanantaina 9.8. seitsemättä hääpäiväänsä.

Juhlan kunniaksi Mikael julkaisi omalla Instagram-tilillään suloisen yhteiskuvan, jossa pariskunta suutelee toisiaan hellästi. Mustavalkoinen otos on napattu sillalta, jonka taustalla aukeaa kaunis luontomaisema.

– Hyvää hääpäivää rakkaani Metti Forssell. Nyt seitsemän vuotta naimisissa ja odotan paljon, että saan viettää kanssasi seuraavat 7 vuotta ja koko loppuelämän. Rakastan sinua, Mikael kirjoittaa Instagramissa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Samassa yhteydessä Mikael muistaa myös parin yhteistä Lucas-poikaa, joka täytti vuosia samana päivänä kun hänen vanhempansa juhlivat hääpäiväänsä.

– Tämä ilopilleri päätti tuhota vuosipäivämme viisi vuotta sitten… emmekä voisi olla onnellisempia siitä. Hyvää viisivuotissyntymäpäivää poikani Lucas. Rakastan sinua, Mikael hehkuttaa.

Metti ja Mikael Forssell menivät naimisiin vuonna 2014 Helsingin Johanneksen kirkossa. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta, Lucas ja Lilia.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Metti ja Mikael Forssell viillintyivät lämpöaallosta – kävivät romanttisella naku-uinnilla

Mikael Forssell yllätti vaimonsa Levillä – Metti julkaisi romanttisen pusukuvan: ”Kiitos Mikael tästä”