Vuoden 1995 tangokuningatar Marita Taavitsainen on hankkinut itselleen sivutyön ruotsinlaivalta. Anna-lehdelle hän kertoi toimineensa bingojuontajana omien laulukeikkojensa ohella. Töitten yhdistäminen onnistuu hyvin, koska bingojuonnot tehdään alkuviikosta ja laulukeikat tanssitaan loppuviikosta.

– Tämä on tosi kivaa hommaa. Ilon jakamista. Ihaninta on antaa palkintoja, koska ihmiset tulevat onnelliseksi voittaessaan jotain, on se sitten karkkipussi tai rahaa, Taavitsainen kertoo Anna-lehdessä.

Taavitsaista oli pyydetty bingoemännäksi laivalle. Hän oli hetken miettinyt asiaa ja lopulta suostunut eikä ole päätöstään katunut päivääkään. Hän kertoo myös laulavansa jokaisella bingovuorolla.

– Aina laulan, jos jollain on juhlapäivä tai mikä ikinä. Viimeksi vedin Mattia ja Teppoa, kun bingovoitto lähestyi, laulaja kertoo Anna-lehdelle.

Kuva: AOP

Marita kertoo, että hän on saanut palautetta juontotyylistään ja häntä on verrattu aikaisempiin juontajiin ja heidän tyyliinsä toimia. Taavitsainen ei ole kuitenkaan lähtenyt muuttamaan omaa juontotyyliään.

Bingojuontajaksi hän lähti silkasta mielenkiinnosta, laulaja kertoo lehdelle. Hän halusi kokea, millaista on juontaa ja samalla oppia uutta. Ihmiset ovat luulleet, että hän aloitti bingoemännän työt rahan puutteen vuoksi.

– Sivutyö voi tuoda uutta virtaa muihin töihin! Taavitsainen toteaa lehdelle.

Lue myös:

Marita Taavitsainen hankki yllättävän lemmikin, joka pääsi jo kertaalleen karkaamaan: ”Pieni paniikki pääsi syntymään”

IL: Marita Taavitsaisen kampaamo vaikeuksissa -liiketila myynnissä – ”Tuossa se sinnittelee”