Artisti Chisu eli Christel Roosberg, 40, ilmoitti keskiviikkona (23.3) päättävänsä tähänastisen uransa artisti Chisuna ja avasi päätöksensä taustoja Instagram-julkaisussaan.

– Rakkaat kuuntelijani, kanssaeläjäni, yleisöni! Mä olen Chisu ja tuun aina olemaan, mutta minä ja Suomessa tunnettu Chisu-artisti ovat kasvaneet jo sen verran erilleen, että nyt on aika jatkaa matkaa kohti uusia projekteja, Roosberg kirjoittaa.

– Vuosi 2022 tulee siis olemaan Chisun viimeinen vuosi. En halua puhua lopettamisesta vaan käytän mieluummin sanaa ”jäädyttäminen”, sillä lopullisten hyvästien jättäminen alati muuttuvassa elämässä tuntuu väärältä.

Roosberg kertoo olevansa loputtoman kiitollinen kaikista kappaleista, joita on saanut kuulla ja ilmentää vuosien varrella.

– Ne on tuoneet mulle ja monille lohtua ja vastauksia pimeään unohtamatta iloa. Siksi haluun vielä vuoden 2022 juhlia täysillä häikäisevän yleisöni – teidän – kanssa Chisun musiikkia ja olemassaoloa. Vuoden lopussa jäädytetään yhdessä tähänastisesti rakkain sekä opettavaisin projektini.

Hän kuitenkin lupaa faneilleen vielä keväämmällä uutta musiikkia, mutta tällä viikolla alkava klubikiertue jää Chisun viimeiseksi.

– Eli täysillä vedetään loppuun asti, tuu mukaan tai halaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Laulaja Chisu juhli syntymäpäiviään – Anni Hautalalta yllättävä paljastus kaksikon välisestä ihmissuhteesta: ”Koko ajan lähekkäin”

Chisu muisteli noloa mokaa Linnan juhlissa – ”Tiimi auttoi senkin kriisin kanssa”