Vahvan paluun tehnyt Egotrippi julkaisee uuden Vuosi Nolla -albumin 20. maaliskuuta ja lähtee levynjulkaisun jälkeen kiertueelle, jonka ensimmäiset paikkakunnat on nyt julkistettu.
– Kiertueella tullaan kuulemaan runsas kattaus niin uutta kuin vanhaa Egotrippiä. Uskallan luvata että fanit eivät tule pettymään. Olemme hengissä, olemme nälkäisiä ja meillä on tuliaisina levy, joka hyvää ystäväämme Huukia lainaten on ”Pelekkää pommia!” Knipi kuvailee yhtyeen tunnelmia.
Egotripin uutuussingle Uusi aamu on soinut radioissa tiheästi tammikuusta lähtien ja vanhojen fanien lisäksi Egotrippi on kerännyt uutta kuulijakuntaa energisellä ja valoisalla soundillaan. Vuosi Nolla sisältää 11 powerpop-kappaletta, joita esittäessä bändin tiukka ja yhtyeenhioutunut livekunto pääsee oikeuksiinsa.
– Levy saatiin valmiiksi tammikuun puolivälissä ja siitä asti olemme kärvistelleet malttamattomina treenikämpällä odottamassa että pääsemme soittamaan uusia biisejä keikoilla. Helmikuussa otimme pienen varaslähdön Hämeenlinnan Suisto-klubilla jossa soitimme lähes koko Vuosi nolla -levyn läpi ja vastaanotto oli hyvinkin innostunut, Knipi kertoo.
Vuosi Nolla -kiertueen kevään keikat
28.3. ESPOO, Sellosali
2.4. TAMPERE, YO-talo
3.4. JYVÄSKYLÄ, Lutakko
4.4. TURKU, Venus Nightlife
9.4. LEVI, Hulluporo Areena
10.4. LAHTI, Möysä
11.4. JÄRVENPÄÄ, Blackpool
17.4. HELSINKI, Tavastia
18.4. KOUVOLA, House of Rock
25.4. RUKA, Spring Break
8.5. RAUMA, Sinisoihtu
9.5. PORVOO, Taidetehdas
23.5. OULU, Nightclub Tähti