Hän on Spotifyn suosituin alle 25-vuotias artisti!

Spotify on paljastanut top 25 -listansa alle 25-vuotiaista artisteista, jotka ovat valloittaneet musiikkimaailman yhdessä hujauksessa.
Luodakseen 25 under 25 -listan, Spotify kävi läpi muun muassa ykköshittitilastot, viimeisen vuoden aikana tapahtuneen volyymin ja striimauskertojen kasvun sekä artistien sijoittumisen Spotifyn viral-listalla.
Ariana Grande, Sam Smith, Miley Cyrus ja One Direction olivat kärkiviisikossa, mutta yksi oli ylitse muiden. 24-vuotias Ed Sheeran nappasi kärkisijan ansaittuaan vuoden 2014 eniten striimatun artistin tittelin ja ”Thinking Out Loud” -kappaleen ollessa vuoden striimatuin kappale – puhumattakaan siitä, että hän saavutti kahden miljardin kuuntelukerran rajapyykin Spotifyssa.
http://www.martinsalbury.com.au/images/com_hikashop/upload/ed.jpg
Listalla oli yhteensä yksitoista naislaulajaa tai -ryhmää ja sieltä löytyvät tunnetut naisartistit kuten Selena Gomez, Demi Lovato ja Meghan Trainor uusien nousevien kykyjen ohella.
Top 25 -listalle nousi myös paljon uusia nimiä, kuten esimerkiksi Silento, joka jo 17-vuotiaana sai kuulijat puolelleen ”Watch Me” -hitillään. Muita listalle sijoittuneita nousevia nimiä ovat mm. Dej Loaf, SZA ja Halsey.
– Vuoden 2015 Spotifyn 25 under 25 -lista kertoo meille musiikkiteollisuuden tulevaisuudesta, pohtii Shanon Cook, Spotifyn Digital Trends Expert.
– Suurta suosiota nauttiva Ed Sheeran johtaa laumaa, mutta on mielenkiintoista huomata, että naisartistit – kaiken kaikkiaan yksitoista artistia kahdestakymmenestä viidestä – ovat nousseet vahvemmin esille viime vuoden listaan nähden, Cook sanoo.
Spotifyn 25 Under 25
1. Ed Sheeran
2. Ariana Grande
3. Sam Smith
4. Miley Cyrus
5. One Direction
6. Disclosure
7. Selena Gomez
8. Rae Sremmurd
9. Demi Levato
10. Fifth Harmony
11. Meghan Trainor
12. Kygo
13. James Bay
14. Charlie Puth
15. Justin Bieber
16. Rita Ora
17. Martin Garrix
18. Vince Staples
19. Hunter Hayes
20. Silento
21. 5 Seconds of Summer
22. Dej Loaf
23. Echosmith
24. SZA
25. Halsey


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Jä vastaus

Your email address will not be published.