Laulaja Kaija Koo, 57, julkaisi uusimman kappaleensa Hullut päivät. Samalla hän näyttää myös kokonaan uuden puolen itsestään musiikkivideolla, jossa laittaa kunnon bileet pystyyn yhdessä Siskonpeti -sarjasta tuttujen näyttelijöiden, Pirjo Heikkilän, Krisse Salmisen, Sanna Stellanin ja Niina Lahtisen kanssa.

– Koko idea oli, että nyt tehdään komediallinen video. Kappale antoi mahdollisuuden tehdä jotain erilaista ja hullutella. Mulla oli vahva tunne, mitä kohden pitää mennä. Lopulta kaikki natsasi hienosti, Kaija Koo kertoo Ilta-Sanomille.

Videon ohjannut Lauri Nurkse oli Kaijan mukaan viisas, lempeä ja tiukka.

– Kun pidettiin palaveria, hän oli heti juonessa mukana.

Tärkeä sanoma

Itse kappale kertoo Kaijan mukaan siitä, miten pysähtynyttä elämä voi olla. Miten sisällämme oleva luova, utelias ja innostunut lapsi voi nuupahtaa arjen keskellä.

– Mutta mitä jos koettaisi muuttaa rutiineja? Ei menisi aina samaa reittiä johonkin paikaan. Ei istuisi aina samalle penkille. Saisi aikaan perhosefektin. Kun joku asia on eri tavalla, koko ketju alkaa muuttumaan, Kaija pohtii lehdelle.

Hullut päivät -kappale on Tiina Vainikaisen ja Atso Soivion käsialaa ja sen julkaisupäivä oli määrätty jo keväällä.

– Olin koko ajan sitä mieltä, että tämä tehdään. Onneksi tämä sopii täydellisesti tähän korona-aikaan. Videota voi katsoa yksin tai kavereiden kanssa kotona ja bilettää samalla. Olla videon kautta mukana. Ei varmasti tule tartuntaa. Juhli turvallisesti, mä tarjoan biletyksen, Kaija iloitsee.

Katso video alta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.