Laulaja Janna eli Janna Hurmerinta matkusti hiljattain perheensä kanssa lomamatkalle Ranskaan. Janna on julkaissut reissustaan aktiivisesti kuvia omalla Instagram-tilillään.

Upeissa lomakuvissa Janna poseeraa onnellisen näköisenä Pariisin keskustassa ja Versaillesissa. Kauniit otokset ovat keränneet runsaasti ihastelua naisen faneilta.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Ilmeisesti Janna on saanut osakseen myös jonkin verran ihmettelyä ulkonmaanmatkastaan koronapandemian alla. Janna kertoo avoimesti Instagram-tilillään, miksi päätti matkustaa rajoituksista huolimatta.

– Niille jotka miettii miksi matkustan korona-aikana; perheeni on puoliksi ranskalainen eikä olla päästy näkemään isovanhempia eikä hoitamaan asioita 1,5 vuoteen koronan takia, Janna kirjoittaa.

– Nyt kun tilanne on täällä jo jokseenkin hyvä ja meillä ekat rokotukset alla, koettiin että on tarpeeksi turvallista matkustaa. Molempien maiden viranomaissuosituksia noudatetaan tottakai. Tuntuu niin hyvältä olla täällä, laulaja kiteyttää.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Janna tuore postaus on saanut paljon kannustusta ihmisiltä, jotka toivottavat koko perheelle hyvää ja rentouttavaa matkaa.

– Nauttikaa matkasta ja ihanaa loma, eräs seuraaja kommentoi.

– Mukavaa matkaa koko perheelle, toinen kirjoittaa.

– Ei tarvitse puolustella, varmasti osaatte varoa siellä niinkuin täälläkin. Nauttikaa, muotoilee kolmas.

Lue myös:

Janna julkaisi aurinkoisia bikinikuvia – muistuttaa seuraajiaan tärkeästä asiasta

Janna Hurmerinnalta rehellinen tilitys kohuerosta ja pettämiskuviosta – ”Julkinen nöyryytys oli minulle liikaa”