Jenni Vartiainen intiimille teatterikeikalle

Viime syksynä Helsingin ydinkeskustaan avatun Klubiteatterin kevätkausi käynnistyy 17. tammikuuta. Tulevan teatterivuoden alussa Elias Kaskisen luotsaamalla suositulla Alasti-klubilla nähdään 23.4. Jenni Vartiainen intiimimmällä keikalla kuin koskaan. Illan aikana musiikin ympäriltä riisutaan kaikki ylimääräinen ja jäljelle jäävät ainoastaan sävel ja sanat. Haastatteluosuuden aikana myös yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä lauluihin liittyen. Muina vieraina klubilla tullaan kevään aikana näkemään KasmirAnna Puu ja Scandinavian Music Group.
– Syksy oli onnistunut, joten nyt luvassa on entistäkin monipuolisempaa viihdettä sekä muutamia uusia konsepteja. Testailemme mm. parhaillaan mahdollisuuksia lähettää HD-tasoista livekuvaa kotisohville, paljastaa teatterinjohtaja Roope Salminen.
Varsinaista teatteria tarjoillaan niin dragista monologeihin, kuin improsta imitaatioon. Kevään tärppeinä ovat syyskaudella kaikki Klubiteatterin näytöksensä loppuunmyynyt Martti Suosalo, Suomen Impromestari 2014 -kilpailun voittanut Kolina sekä ikiprinsessa Krisse Salmisen Stand Up Show yhdessä Heli Sutelan ja Heikki Viljan kanssa. Liput ovat nyt myynnissä Lippupisteessä.
Kevätkauden 2015 ohjelmistoa: Klubiteatteri.fi


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.