Suomen euroviisuedustaja Käärijä eli Jere Pöyhönen selvitti tiensä Euroviisujen finaaliin eilisessä ensimmäisessä semifinaalissa kappaleellaan Cha cha cha. Käärijä on yksi tämän vuoden Euroviisujen ennakkosuosikeista.

Euroviisujen voittaja selviää lauantaina 13. toukokuuta Liverpoolissa järjestettävässä finaalilähetyksessä.

Käärijä kertoo semifinaalin jälkeisistä tunnelmistaan Ylen tiedotteessa.

– Vaikka odotukset olivat ennakkoon korkealla, on nyt kuitenkin helpottunut olo. Nyt suuntaan katseen saman tien finaaliin ja suureen H-hetkeen, Käärijä toteaa.

– Peli ei todellakaan ole ohi vielä, eikä vielä sovi juhlia. Nyt vaan sykkeet alas, myös siellä kotisohvilla. Vedetään bolerot niskaan ja nähdään finaalissa, hän täsmentää.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Tulevan lauantain finaalin esiintymisjärjestys on nyt julkistettu ensimmäisestä semifinaalista jatkoon päässeiden osalta. Käärjiän esiintymispaikka ei suomalaisten harmiksi ole paras mahdollinen.

Suomi tulee lauantaina esiintymään ensimmäisellä puoliajalla yhdessä Ruotsin, Serbian, Sveitsin ja Portugalin kanssa. Toisella puoliajalla esiintyvät Norja, Israel, Tshekki, Kroatia ja Moldova.

Aiemmista Euroviisuista on muotoutunut käsitys, että ensimmäisellä puoliajalla esiintyminen povaa kilpailijoille huonompaa menestystä kuin toisella puoliajalla esiintyminen.

Loput finalistit ja heidän esiintymisjärjestyksensä julkistetaan torstain ja perjantain välisenä yönä.

Kuva: AOP

Lue myös:

Tubettaja Herbalisti muutti radikaalisti ulkonäköään – taustalla Käärijän viisumenestys: ”Lupaus pottatukasta täytetty”

Käärijä avautuu suhdesotkuistaan – tapaili samanaikaisesti viittä eri naista: ”Se oli he***tin väärin”