Suomen euroviisuedustaja, artisti Käärijä eli Jere Pöyhönen kertoo avoimesti suhde-elämästään tuoreessa, Roope Salmisen luotsaaman Kolme käännekohtaa -podcastin jaksossa.

Käärijä kertoo eronneensa muutama vuosi sitten viisi ja puoli vuotta kestäneestä parisuhteesta. Ero otti koville, sillä mies oli kuvitellut olevansa kumppaninsa kanssa yhdessä koko loppuelämänsä.

Muutto yhteisestä kodista Helsingin Malmilla sijaitsevaan yksiöön tuntui ankealta. Samaan aikaan iskivät koronasulut, ja Käärijä menetti tulonlähteensä.

– Lähti elämältä pohja, Käärijä muistelee tilannettaan podcastissa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei voit, katsoa sen täällä.

Haasteiden myötä Käärijä ajautui leikkimään toisten ihmisten tunteilla. Hän tunnustaa viettäneensä varsin villiä sinkkuelämää.

– Hain lohtua ja tajusin toistavani sitä samaa kaavaa. En osannut olla yksin, räppäri avautuu.

Roope Salminen tiedustelee Käärijältä, kuinka montaa henkilöä tämä tapaili samanaikaisesti.

– Minulla oli samaan aikaan viisi, Käärijä paljastaa.

Käärijä ajatteli tuolloin oikeuttavansa toimintansa sillä, ettei luvannut kenellekään, että jutusta kehkeytyisi mitään kovin vakavaa. Jälkeenpäin Käärijä on ymmärtänyt loukanneensa monia ihmisiä.

– Käyt ensin pussailemassa tuon kanssa ja sitten toisen kanssa. Se oli helvetin väärin.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Jossain vaiheessa Käärijä päätti lopettaa suhdesekoilunsa. Hän opetteli tietoisesti olemaan yksin, jotta pystyisi olemaan parempi ihminen sekä itselleen että muille.

– Aloin arvostaa itseäni ja tajusin, ettei minullekaan saa tehdä paskoja, Käärijä summaa.

Lue myös:

Suomen euroviisuedustaja Käärijä kiidätettiin hätäleikkaukseen – kuihtui 49-kiloiseksi: ”Minulle annettiin kaksi viikkoa aikaa”

Tästä syystä Käärijä uskoo voittaneensa UMK-kilpailun – ”Tämä on osoitus, että voit päästä pitkälle, vaikka et ole taitavin laulaja tai räppäri”