Suomen euroviisuedustaja Käärijä villitsee tällä hetkellä ihmisiä ympäri Eurooppaa. Käärijän menestys on ollut huikeaa, ja hänestä povataankin tällä viikolla järjestettävien Euroviisujen seuraavaa voittajaa.

Kuluneen kevään aikana Käärijää on hehkutettu ahkerasti sosiaalisessa mediassa, ja monet ovat intoutuneet pukeutumaan Käärijän neonvihreästä esiintymisasusta inspiraatiota saaneisiin vaatteisiin.

Myös lukuisat julkisuuden henkilöt ovat kannustaneet Käärjiää avoimesti omilla sometileillään. Yksi Käärijän suurista faneista on suosittu tubetähti Herbalisti eli Juuso Karikuusi, joka on muuttanut peräti koko ulkonäkönsä identtiseksi artistin kanssa.

Idea tyylimuutoksesta syntyi jo ennen kuin Käärijä helmikuussa voitti Uuden Musiikin Kilpailun. Herbalisti julkaisi tammikuussa omalla Twitter-tilillään kirjoituksen, jossa hän lupasi leikkauttaa itselleen pottatukan ja lähteä Liverpooliin katsomaan Euroviisuja, mikäli Käärijä valitaan Suomen euroviisuedustajaksi.

– Rikon nyt mun somevapaata, mutta en voi olla vaan hiljaa: Jos Käärijä voittaa UMK ja edustaa Suomea Euroviisuissa, nii leikkaan pottatukan ja lähen Liverpooliin kattomaan Euroviisuja, Herbalisti kirjoitti tuolloin Twitterissä.

Herbalisti

@HerbaJuuso
Rikon nyt mun somevapaata, mutta en voi olla vaan hiljaa:
Jos Käärijä voittaa UMK ja edustaa Suomea Euroviisuissa, nii leikkaan pottatukan ja lähen Liverpooliin kattomaan Euroviisuja 👏🐸 #euroviisut #UMK23 @Yle_UMK

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Nyt Herbalisti on julkaissut omalle Instagram-tililleen postauksia, joista näkyy, että hän on pitänyt lupauksensa pottatukan suhteen. Herbalisti on kasvattanut itselleen myös samanlaiset tummat viikset kuin Käärijällä.

– Lupaus pottatukasta on nyt täytetty, Herbalisti julistaa tuoreen julkaisunsa ohessa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Samassa päivityksessä Herbalisti paljastaa matkustavansa alkuviikosta Liverpooliin.

Lukuisat Herbalistin seuraajat kehuvat miehen muuttunutta ulkonäköä julkaisun kommenttiosiossa. Paikalle on löytänyt myös itse Käärijä, joka vaikuttaa varsin ilahtuneelta Herbalistin panostuksesta Euroviisuihin.

– Tervetuloa veljeni, Käärijä kirjoittaa englanniksi sydänsilmäemojien kera.

Maanantaina (8.5.) julkaistussa postauksessa Herbalisti puolestaan hehkuttaa onnellisena Liverpoolin viisuhumua, jonka keskelle hän on vihdoin saapunut.

– Eka päivä 0h yöunilla Liverpoolissa done (loistava video tulossa). Käärijän esitys semifinaalin harjoituksissa nähty ja oli helposti paras esitys. Voidaan olla suomalaisina tosi ylpeitä siitä mitä Käärijä ja koko taustatiimi on saanut kasaan! tubettaja muotoilee.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Tubettaja Herbalisti avoimena voinnistaan – jätti alkoholin ja haki apua lääkäriltä – ”Haluan uskoa, ettei ahdistuneisuus ole ikuista”

Herbalistilla yllättävä kikka, jonka avulla ei tuntenut nälkää Selviytyjät-kuvauksissa – ”En siitä ihan hirveästi puhu”