Suosikkilaulaja Kaija Koo, 58, avautuu harvinaisen rehellisesti ja avoimesti suhdeseikkailuistaan uutuuskirjassaan Kaija Koo – taipumaton (WSOY).

Jouni Kemppaisen kirjoittamassa elämäkerrassa Kaija kertoo useista suhteistaan, joihin antautui erottuaan pitkä-aikaisesta aviomiehestään Markku Impiöstä. Kaijalla olikin kirjan mukaan runsaasti vientiä ja eron jälkeen hän otti kaiken ilon irti suhteistaan.

Pitkän torjuvan avioliiton ja rankan avioeron jälkeen elämänjano pirskahteli välillä ilmoille riehakkaasti, jopa uhkarohkeasti.

Kirjassa kerrotaan, miten Kaija harrasti seksiä senhetkisen seurustelukumppaninsa kanssa Seurasaarentien levikkeellä, auton konepellillä ja ilkosen alasti. Toinen julkinen episodi tapahtui myöhäisellä iltakävelyllä puistossa. Kaijan ja hänen miesystävänsä lemmenleikit olivat edenneet jo varsin pitkälle, kun tietä lähestyi nuori pyöräilijä.

Pyöräilijä huomasi, mitä vaahteran varjossa oli meneillään, ja hiljensi vauhtiaan. Sitten hän tunnisti muhinoivan pariskunnan toisen osapuolen ja jatkoi matkaansa. Ohi kiitäessään hän huikkasi: ”Hyvä Kaija!”

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Kaijan suhteista paljastuu kirjassa myös erikoisuuksia, kun hän kertoo olleensa lyhyessä suhteessa musiikkialalla työskentelevään ammattilaiseen. Miehellä oli fetissi naisten alusvaatteisiin.

Mies halusi Kaivopuiston rannan iltapäiväkävelyä varten pukeutua Kaijan pikkuhousuihin. Pian hänellä oli jännittävämpiäkin ehdotuksia, joille Kaija ei lämmennyt.

Kursivoidut kohdat ovat suoria lainauksia kirjasta Kaija Koo – taipumaton (WSOY, 2021).

Lue myös:

HS: Isän traaginen kuolema laukaisi Kaija Koossa kiusallisen fobian – pahimpina aikoina jopa kaupassa käynti tuntui mahdottomalta

Kaija Koon uutta musavideota tähdittävät eturivin näyttelijät – katso video!