Kotimaiselle metalliyhtyeelle oma kahvimerkki

Tuotteistaminen on alkanut levitä myös kotimaisiin metalliyhtyeisiin. Uusin aluevaltaus nähdään, kun suomenkielistä metallismusiikkia soittava Viikate lanseeraa oman OI PIMEYS -luomukahvin.
Yhdessä jyväskyläläisen Paahtimo Papu Oy:n kanssa kehitetty OI PIMEYS -luomusekoitus on on yhtyeen tiedotteen mukaan tummapaahtoinen yhdistelmä parhaita kahvilaatuja karttapallon kolmelta mantereelta; Afrikasta, Aasiasta ja Etelä-Amerikasta.
Höyryävän mukin takaa tavoitettu Kaarle Viikate kommentoi asiaa:
– Koko V-lössi on enemmän tai vähemmän anonyymejä kahvinkiskojia. Paahtimo Papu otti yhteyttä asian tiimoilta, eikä siinä ehtinyt edes ”santsikuppia” sanoa, kun asia oli sovittu. Muutaman testi- ja maistelusession jälkeen oli selvää, että juuri tämä luomusekoitus on mitä onnistunein Viikate -kahviksi. Laatusanoina äänekäs, tumma mutta samalla mitä pehmein tunnelmankohottaja. Toisin sanoen OI PIMEYS sopii aamukahviksi ympäri vuorokauden!
Paahtimo Papun kivijalkamyymälässä sekä Longplay Musicin verkkokaupassa myynnissä oleva kahvi jalkautuu kevään aikana myös perinteisiin elintarvikekauppoihin. OI PIMEYS -dark roast organic coffee on saatavana 250 g paketeissa suodatinjauhatuksena.
Viikate-oi pimeys
Varsinainen ensi-ilta tapahtuu ”Unholan Urut 10V” -kiertueen avauskeikalla 2.4. Tampereen klubilla, jossa V-miehistö yhdessä Paahtimo Papun kanssa järjestävät kahvitarjoilun ennen illan musiikkiantia.
Unholan urut 10v -juhlakiertue
2.4. Tampere, Klubi
3.4. Turku, Klubi
4.4. Mikkeli, Wilhelm
5.4. Kouvola, House of rock
10.4. Tallinna, Rock Cafe
11.4. Helsinki, Virgin Oil
17.4. Forssa, Status
18.4. Lahti, Finlandia-klubi
30.4. Oulu, Tähti
1.5. Joensuu, Kerubi
Viikate OI PIMEYS dark roast organic coffee on hankittavissa seuraavista osoitteista:
Longplay Music Verkkokauppa – kauppa.longplaymusic.net
Paahtimo Papu Oy – Yliopistonkatu 26, Jyväskylä


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.