Modern Talking Reloaded (GER) Lappeenrannan Old Cockissa perjantaina

”Modern Talking ei unohdu koskaan”, sanoi naisfani keikalla Turussa, kun paikalle oli ahtautunut 10 000 ihmistä, jotka kädet ilmassa suorastaan ulvoivat läpi Modern Talking -superhittejä.

Modern Talking Reloaded -huuma ei näytä laantumisen merkkejä. Saksalaisduo esiintyy Lappeenrannan Old Cockissa tänä perjantaina 15.09.2019 – ja ennakkolippujen myynti on ollut hurjaa.
Loppuunmyytyjen ulkomaisten salien jälkeen kaverukset ovat innoissaan Suomen keikasta ja Lappeenrannasta. He ovat nähneet suomalaisleisön vastaanoton.
– Parasta Suomessa ovat ystävälliset ihmiset, hyvät hotellit ja ruoka. Reiät jäässä ja sauna talvella, sekä niin monet paikat joissa soi livemusiikki (paljon enemmän kuin Saksassa). Kiertuemanagerimme ja KARHU! aloittaa bändin pääsolisti André Brand (kuvassa vasemmalla).

– Emme tiedä tarkalleen, miksi juuri Suomessa on niin paljon Modern Talking -faneja, mutta tänä retroilun aikakautena, listahistorian mukaan vuosina 85/86 Modern Talkingilla oli saksalaisbändeistä eniten ykköspaikkoja Suomessa, Brand jatkaa.
Faneille André Brand ja Michael Beurich ovat aina yhtä ystävällisiä ja nimmarijonot ovat tulleet tutuiksi keikan jälkeen. Mutta mikä on oudoin tilaisuus, missä nimmareita on jaettu?
– Kummallisin paikka nimmaritunnille oli eläintarha lähellä Dresdeniä, jossa meillä oli keikka Zoopartyssa ja kirjoitimme keikan jälkeen noin 300 nimikirjoitusta. Eläimellistä menoa, eikö?

Festarilavoilta Lappeenrantaan

Perjantaina 15.9. nähdään Old Cockin lavalla nämä kaksi sankaria, jotka ovat keikoillaan saaneet lisänimen ”Saksan ihmeet.” Se on elämys, joka on koettava.

Yllä oleva kuva Viking Grace -laivan keikalta kertoo vain osan siitä tunnelmasta, minkä tämä kaksikko saa aikaan.
Suomesta Modern Talking Reloaded lähtee jälleen kiertämään maailmaaa. Kiireisen Aasian keikan jälkeen tehdään jo tulevan Chilen kiertueen suunnitelmia. Duon keikoilla raikuvat aina klassikot, kuten ”You’re My Heart, You’re My Soul”, ”Brother Louie”, ”Geronimo’s Cadillac” sekä muita huippusuosion saaneen duon hittejä jo kolmelta vuosikymmeneltä.
Ehkä siinä onkin yksi selitys, miksi Modern Talking -musiikki saa ihmiset liikkeelle. Bändin alkuperäisen kokoonpanon lopettaessa 2003, uusi sukupolvi on kuunnellut Suomen kokoelmalevyiltä kappaleita, kuten ”Win The Race” (2001) ja klassikot löydettiin sitä myöden.
Saksalaisduo sai pyynnön jatkaa Modern Talking -keikkoja alkuperäisoikeuksien omistajan pyynnöstä, kun ammattimuusikot André Brand ja Michael Beurich esittelivät osaamisensa. Heillä on yli 19 vuoden ura esiintymislavoilta ja fanikunta on laaja – suomalaiset ovat ottaneet yhtyeen avosylin vastaan, ja jonot muodostuvat tungokseksi asti.

Miksi suomalaiset rakastavat Modern Talking -musiikkia?

Brand vastaa kysymykseen mystisen salaperäisesti:
– Uskon että olemme ne saksalaiset artistit, joilla on eniten keikkoja Suomessa. Kaikki kysyvät miksi. Minä vastaan, että mene Suomeen ja löydä vastaus.
Keikalle on vielä joitain ennakkolippuja myytävänä. Ovelta lipun hinta 18 €, ennakkoliput 16 € osoitteesta www.oldcock.fi.
Modern Talking -ilta perjantaina 15.9. Bar & Nightclub Old Cockissa, Valtakatu 54, 53100 Lappeenranta.