Suomen menestyneimpiin rock-yhtyeisiin lukeutuva Don Huonot on julkaissut uuden kappaleen Salaisuus 11 vuoden tauon jälkeen. Kappaleen voi kuunnella yläpuolelta. Onko Salaisuus hitti vai huti? Äänestä alta!
YLE:n We Want More -ohjelman myötä Don Huonot on koonnut yhteen legendaarisen kokoonpanonsa, jossa Kalle Aholan ja Jussi Chydeniuksen lisäksi vaikuttavat Kie von Hertzen ja Jukka Puurula. Salaisuus-single syntyi yhteistyössä tuottaja Rake Eskolinin kanssa We Want More -ohjelmaa varten. Taiteellisesta kunnianhimostaan tunnettu yhtye ei ole päästänyt itseään tälläkään kertaa helpolla, vaan on hionut uutta kappaletta huolellisesti.
– Vaikka onkin psykologisesti outoa ja haastavaakin palata tekemään musiikkia pitkän tauon jälkeen, niin onhan meillä ollut erittäin hauskaa, Kalle Ahola fiilistelee yhtyeen paluuta.
Salaisuus-kappale on mukana 7.11. julkaistavalla We Want More -albumilla, jolta löytyy uuden singlen lisäksi uudelleen tuotetut versiot Sydänpuu ja Suojelusenkeli -kappaleista.
Tänä vuonna 25-vuotisjuhliaan viettävä Don Huonot toimi rock-yhtyeenä 1989-2010. Yhtye julkaisi seitsemän albumia, 24 singleä, neljä EP:tä, yhden DVD:n ja neljä kokoelmaa. Bändin läpimurtoalbumi oli viides levy Hyvää yötä ja huomenta vuonna 1997, joka myi platinaa ja jäi bändin menestyneimmäksi levyksi. Huippuhetkinään yhtye oli Suomen suosituin rockyhtye, joka esiintyi kymmenille tuhansille ihmisille Suomen suurimmilla festareilla. Heidät muistetaan myös energisistä live-esiintymisistään ja kunnianhimoisista musiikkivideoistaan.
Uuden singlen ja kahden erikoisuusintajulkaisun lisäksi yhtye juhlii marraskuun 8. päivänä, jolloin järjestetään We Want More -sarjan artistien yhteiskonsertti Espoon Barona Areenalla. Liput konserttiin ovat nyt myynnissä Lippupalvelussa.
[poll id=”35″]