Uniikin tulevalta Pikku Prinssi –albumilta on julkaistu ensimmäinen single ”Smäidätään feat. Emma & Heikki Kuula”. Biisi on hyvänmielen kesäkappale, jossa on mukana ihastuttava uusi naisartisti Emma sekä Teflon Brotherista tuttu Heikki Kuula. Videolla Uniikki ja Heikki Kuula yrittävät liehitellä ihastuttavaa Emmaa.
Uniikin kuudes sooloalbumi Pikku Prinssi julkaistaan 26. kesäkuuta. Tuleva levy on äänimaisemaltaan kokeellisempi kuin ennen ja mukana on tällä kertaa myös rauhallisempia biisejä.
– ”Smäidätään”-biisillä haluan tuoda jengille hyvää fiilistä kesän rientoihin ja romansseihin, ja biisiin pystyvät samaistumaan varmasti monet jotka ikinä ovat eläessään seurustelleet, Uniikki kertoo.
Uniikki paljastaa, että tätä levyä tehdessä hänellä oli päällä todellinen flowtila, ranskalainen Pikku Prinssi -kirja kertoo onnen tavoittelusta ja sen löytämisestä, nämä teemat ovat vahvasti esillä omalla Pikku Prinssi -albumilla.
Uniikki on julkaissut yhteensä viisi sooloalbumia: Aika Ei Venaa Ketään (2005), Juokse Poika Juokse (2009), Suurempaa (2011), Kiitorata (2012), #kylänmies (2013) ja Pikku Prinssi (2015). Uniikki sai ensimmäistä kertaa kultalevyn kokopitkästä albumistaan, kun hänen edellinen soololevynsä #kylänmies ylitti kultarajan. Rähinä Recordsin artistit ovat menestyneet hyvin Spotifyn listoilla ja ovat olleet Suomen kuunnelluimpia muusikoita jo vuosien ajan.
Räppärin suurimpia hittejä ovat mm. ”Pojat On Poikii”, ”Paita Pois” ja ”Pätkätöis”. Uniikki on tehnyt videoita mm. Elastisen, Cheekin, Robinin, Mikael Gabrielin ja Diandran kanssa. Uniikin musiikkivideoita on katsottu Rähinän YouTube-kanavalla yli 10 miljoonaa kertaa ja Spotifyissa hänen kappaleitaan on kuunneltu yli 17 miljoonaa kertaa.