Ozzy Osbourne antoi Suomelle tyylikkäät jäähyväiset – katso lukijan kuvat keikalta!

Hevilegenda Ozzy Osbourne, 69, tarjoili eilen suomalaisille faneille tyylikkäät jäähyväiset Hyvinkään Rockfestissä.
Kiertue-elämänsä No More Tours 2 -kiertueeseen lopullisesti päättävä Ozzy ei tehnyt Rockfestin järjestäjän eikä median työtä helpoksi ennen keikkaa. Hän toimitti järjestäjälle peräti 29-sivuisen raiderin tarjoiluista sekä palveluista, joita hän vaati bäkkärille, ja kaksi tuntia ennen keikan alkamista hän päätti yllättäen peruuttaa kaikki median kuvausluvat, jotka olisivat muutenkin olleet voimassa vain kolmen ensimmäisen biisin ajan. Tärkeintä kuitenkin oli, katsojille nämä asiat eivät välittyneet millään tavalla, vaan lavalla nähtiin hyväntuulinen supertähti, joka antoi faneilleen kaikkensa erittäin ammattitaitoisten muusikoiden ja tyylikkään lavashow’n kera.
Keikka alkoi tismalleen ilmoitettuun aikaan isoilla screeneillä esitettävällä videolla, jolla oli pätkiä Ozzyn uran varrelta alkaen Black Sabbathin ajoista. Yleisö oli myyty jo alkuvideon aikana, mutta meno todellakin räjähti, kun ilmoille pärähti Ozzyn kolmannen soololevyn nimikkobiisi ”Bark at the Moon”. Yhteislaulut alkoivat välittömästi ja jatkuivat koko keikan ajan hitin seuratessa toistaan.
Yllättävän vetreästi lavalla liikkunut mustiin pukeutunut pimeyden ruhtinas oli hyvällä tuulella ja miehen tunnusomainen äänikin oli kelpo kunnossa. Fanien menoa ei haitannut edes kolkko 6-asteinen lämpötila. Kylmyys ei haitannut hevilegendaakaan, vaikka hän keikan alussa totesikin: ”It’s fu*king cold in here!”

Keikalla kuultiin biisejä Ozzyn uran eri vaiheilta, mukaanlukien Black Sabbathin ”War Pigs” sekä tietenkin keikan encorena päättänyt koko musiikkigenren aikoinaan määrittänyt niin ikään Black Sabbathin ”Paranoid”. Muita eilen kuultuja Ozzyn kestosuosikkeja olivat mm. ”Crazy Train”, ”Mr. Crowley”,”I Don’t Know”, ”Suicide Solution”, ”No More Tears”, ”Shot in the Dark” ja ”Mama, I’m Coming Home”.
Keikan aikana saatiin nauttia myös vauhdikkaasta Tommy Clufetosin rumpusoolosta sekä Ozzyn pitkäaikaisen soolokitaristin Zakk Wylden huikeista salamasormimaisista taidonnäytteistä useasta biisistä koostuneessa kitarasoolomedleyssä.
Idolistaan sekaisin mennyt yleisö nautti täysin rinnoin vahvassa vedossa olleen legendan viimeisestä kiertuekäynnistä Suomessa ja samoin teki myös mies itse. Ozzyn kiitokset ja rakkaudentunnustukset Suomelle eivät kuulostaneet tällä kertaa pätkääkään lavajargonilta, vaan niihin oli helppo uskoa. Suuri kiitos myös Ozzylle itselleen sekä koko bändille suomalaisten fanien puolesta!
Alla Metropoli.netin lukijoiden ottamia kuvia keikalta.


Kuvat: Lukijakuvia


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.