Hevilegenda Ozzy Osbournen Hartwall Arenalle sunnuntaina 24. helmikuuta suunniteltu konsertti on peruttu.

Asiasta kerrottiin Pimeyden prinssin virallisella Facebook-sivulla. Osbournella on diagnosoitu vakava ylähengitystieinfektio, jonka lääkäri uskoo voivan kehittyä keuhkokuumeeksi, jos hän jatkaa fyysisesti vaativia live-esiintymisiä ja matkustaa ympäri Eurooppaa keskellä hyytävää talvea.

Ozzy on murtunut mies kiertueen peruuntumisesta.

– Olen ihan romuna, koska joudun perumaan kiertueeni Euroopan osalta. Näyttää vain siltä, että lokakuusta lähtien kaikki, mihin olen koskenut, on muuttunut paskaksi, Ozzy tilittää lausunnossaan.

– Ensin bakteeri-infektio peukalossa ja nyt flunssa sekä keuhkoputkentulehdus. Haluan pyytää anteeksi kaikilta faneiltani, jotka ovat olleet niin uskollisia vuosien varrella, bändiltä, kiertuehenkilökunnalta ja Judas Priestiltä, koska tuotin teille kaikille pettymyksen.

Ozzy kuitenkin lupaa, että kiertue Judas Priestin kanssa tulee toteutumaan, ja näillä näkymin se alkaa syyskuussa.

– Vielä kerran, pyydän anteeksi kaikilta. Jumalan siunausta. Rakastan teitä kaikkia, Ozzy.

Korvaavaa päivää selvitetään

Suomen konsertin järjestäjä Live Nation Finland etsii korvaavaa konserttipäivää ja tiedottaa asiakkaita uuden päivän vahvistuttua. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle keikkapäivälle. Mikäli uusi keikkapäivämäärä ei sovi, voi jo ostetut liput palauttaa Ticketmasteriin 31.3. saakka.

Lippujen palautus, mikäli uusi konserttipäivä ei sovi

– Lippujen palautusta varten, pyydetään käyttämään alle linkitettyä lomaketta ja täyttämään kentät huolellisesti sekä liittämään lipusta kuvat lomakkeen liitteeksi.
– Sähköisistä eTicketeistä palautetaan raha ainoastaan lipun ostajalle.
– Palautuksessa hyvitetään vain lipun hinta kaupan ehtojen mukaisesti ja peruutus koskee tilauksen kaikkia lippuja. Palautus ei koske Ticketmasterin käsittely- tai toimitustapakuluja.
– Lippujen palautus tulee tehdä 31.3. mennessä.

Palautuslomake suomeksi.
Palautuslomake englanniksi.

Pääsyliput voi palauttaa myös postitse osoitteeseen: Ticketmaster Suomi, PL 667, 00100 Helsinki. Kuoreen tulee liittää pääsylippujen lisäksi nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, pankkitilin IBAN numero sekä mahdollinen sähköpostiosoite.

Siirtynyt konsertti:

Ozzy Osbourne (UK)
+ support: Judas Priest (UK)
Su 24.2.2019 Hartwall Arena, Helsinki
Ovet klo 18

Liput:

Palvelumaksuineen alkaen 87 euroa Ticketmasterista