Rock and Roll Hall of Famen jäsenen ja lukuisia Grammy-palkintoja voittaneen laulaja ja lauluntekijä Ozzy Osbournen siirtyneen, ”NO MORE TOURS 2” -nimeä kantavan Euroopan kiertueen uudet korvaavat päivämäärät on saatu vahvistettua. 20. helmikuuta 2020 ajankohdalle suunnitellun Helsingin konsertin uusi päivämäärä Hartwall Arenalla on maanantaina 7. joulukuuta 2020.

Kuusiviikkoisen Euroopan kiertueen osuus alkaa Ozzyn kotimaasta Iso-Britanniasta lokakuun 23. päivä, päättyen joulukuun 7. päivä Helsinkiin. Kiertueella on useita keikkoja eri puolilla Iso-Britanniaa, mukaan lukien Halloween show ”Pimeyden Prinssin” kotikaupungissa Birminghamissa. Euroopan päivämäärät sisältävät myös konsertit Saksassa, Itävallassa, Italiassa, Espanjassa, Sveitsissä ja Ruotsissa. Judas Priest toimii kiertueen erikoisvieraana kaikilla paikkakunnilla.

– Tuskin maltaa odottaa pääseväni perseeltäni taas liikkeelle, mutta teidän täytyy olla vielä vähän kärsivällisempiä. Haluan olla sataprosenttisen valmis täräyttääkseni teiltä vi*un sukatkin jalasta, Ozzy kommentoi.

Helmikuun 2019 ja 2020 Suomen keikoille ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle keikkapäivälle. Lipunmyynti joulukuun 2020 konserttiin Hartwall Arenalla on käynnissä.

Mikäli uusi keikkapäivämäärä ei sovi, voi jo ostetut liput palauttaa Ticketmasteriin 29.2.2020 saakka.

Lippujen palautus mikäli uusi konserttipäivä ei sovi:

-Lippujen palautusta varten, Live Nation pyytää käyttämään alla palautuslomaketta ja täyttämään kentät huolellisesti sekä liittämään lipun kuvat lomakkeen liitteeksi.

-Sähköisistä eTicketeistä palautetaan raha ainoastaan lipun ostajalle.

-Palautuksessa hyvitetään vain lipun hinta kaupan ehtojen mukaisesti ja peruutus koskee tilauksen kaikkia lippuja. Palautus ei koske Ticketmasterin käsittely- tai toimitustapakuluja.

-Lippujen palautus tulee tehdä 29.2.2020 mennessä.

Pääsyliput voi palauttaa myös postitse osoitteella: Ticketmaster Suomi, PL 667, 00100 Helsinki. Kuoreen tulee liittää pääsylippujen lisäksi nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, pankkitilin IBAN numero sekä mahdollinen sähköpostiosoite.

Konsertti

Ozzy Osbourne (UK)
+ support: Judas Priest (UK)
Ma 7.12.2020 Hartwall Arena, Helsinki
Ovet klo 18

Liput:
Liput nyt myynnissä
Palvelumaksuineen alkaen 87 euroa Ticketmasterista

Lähde ja kuva: Live Nation Finland