Petra Gargano hehkuu raskausonnea – paljastaa mihin tv-ohjelmaan haluaisi vielä osallistua

Laulaja Petra Gargano, 35, kertoili iloisena kuulumisiaan Metropolille ja odottavansa innolla vuoden alussa julkaistun Miljoona syytä sooloalbumin julkkareita.

– Kiitos koronan, julkkarit on nyt siirretty kaksi kertaa. Toivon, että 19. lokakuuta päästään vihdoin juhlimaan, Petra kertoo Metropolille.

Korona-aika on ollut kiireiselle naiselle myös henkireikä, jolloin on ollut pakko pitää itsensä jotenkin liikkeessä ja aktiivisena, myös musiikillisesti.

– Muuten olis pää hajonnu sinne neljän seinän sisään, Petra nauraa, mutta myöntää ettei ole lähtenyt treenaamaan keikoille liian aikaisin.

– Se on ihan kauhea pettymys jos tekee ihan hirveän esityön ja sit puhalletaankin peli poikki.

Livelähetyksiä olohuoneesta

Viime aikoina Petra on tehnyt miehensä Mauron kanssa someen suosittuja live-lähetyksiä, joissa on esitetty muun muassa Tiktakin vanhoja kappaleita sekä Vain elämää kappaleita.

– Normaaleilla keikoilla ihmiset pääsevät kokemaan loppuun mietityn keikkakokonaisuuden, mutta live-lähetyksissä säilyy autenttinen fiilis.

– Sitä puolta harvoin tulee näytettyä silloin kun keikat pyörii. Live-lähetyksissä jengi pääsee tavallaan kurkistamaan sinne kulissien taakse. On hauskaa, että on voinut haastaa itseään melko matalalla kynnyksellä.

Kuva: Petri Voutilainen

Musiikin tekeminen on jatkunut

Toista lastaan odottava Petra kertoo voivansa ja jaksavansa hyvin. Hän iloitsee, että musiikin tekeminen on koronasta huolimatta jatkunut ja biisien kirjoittaminen on ollut ihanaa.

– Huomasin jo esikoista odottaessani, että raskausaikana tulee paljon ideoita kun elämässä tapahtuu mullistuksia. Niitä asioita käsittelee sitten teksteissä.

– Tästä vuodesta jäädään ainakin perheuutisten puolesta ehdottomasti plussan puolelle, ainakin meidän perheessä, Petra nauraa.

Lahjakas laulaja on nähty viime aikoina monessa tv-ohjelmassa kuten Vain elämää, Tähdet tähdet ja Selvityjät.

Onko vielä jokin ohjelma johon voisit osallistua?

– Oon liikunnallinen ihminen ja vaikka en ole varsinaisesti tanssinut niin rakastan liikuntaa ja haasteita. Mun on nyt pakko sanoa, et jos mä johonkin haluaisin niin Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaan, Petra paljastaa.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.