Viikonloppuna useat eri mediat uutisoivat Portion Boys -yhtyeen joutuneen keskeyttämään keikkansa Tahkon laskettelukeskuksessa perjantaina 24. maaliskuuta. Syynä keskeytykselle oli bändin laulajan, Jalotiinan eli Tiina Forsbyn äkillinen sairastuminen.

Forsby poistui esityksen aikana yllättäen lavalta, mikä sai monet yhtyeen fanit huolestumaan. Pian paikalle kutsuttiin ambulanssi selvittämään Forsbyn terveydentilaa.

Kävi ilmi, että Forsby oli sairastunut rajuun ruokamyrkytykseen. Nyt artisti kertoo voinnistaan omalla Instagram-tilillään.

– Äiti soitti mulle ihan hädässä eilen: Tiina onko sulla kaikki hyvin, onko sun sydän kunnossa, kerrothan äitille heti jos on jotain vakavampaa, Forsby aloittaa pitkän kirjoituksensa.

– Äiti oli saanut lukea lehdistä että mulle oli soitettu keikalle ambulanssi. Tilanne tosiaan vaikutti dramaattiselle mutta haluan edelleen korostaa kaikille niille jotka säikähti tai huolehtii: Mulla ei ole mitään hätää, hän vakuuttaa sydänemojin kera.

Tällä hetkellä Forsby kykenee juomaan ”desi kerrallaan” vettä ja vitamiinijuomia.

– Kiinteää ruokaa ei voi vielä edes harkita, maha kramppaa vieläkin sen verran pahasti, nainen avaa.

Forsby kuvaa olonsa olevan edelleen hyvin voimaton.

– Voimia ei tietenkään tämän seurauksena ole kropassa yhtään, käveltiin hitaasti poikien kanssa hotellilta toiselle, pojat kantoi laukut, minä juuri ja juuri itseni.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Portion Boys UMK-finaalissa Turun Logomossa. Kuva: AOP

Eilisen Portion Boysin keikan Forsby päätti jättää suosiolla väliin. Juuri nyt hän yrittää keskittyä parhaansa mukaan pikaiseen paranemiseen.

– Terveyttä ja terveitä päiviä tulen jatkossa ihan varmasti arvostamaan entistä enempi. Tuo edellinen vuorokausi ei kyllä ihan hetkessä unohdu. Mutta nyt voin onneksi jo paljon paremmin; etova olo on mennyt jo pois, jäljellä on vaan tolkuton väsy ja voimattomuuden tunne.

Kirjoituksensa lopussa Forsby lähettää terveisensä rakkaalle äidilleen. Hän on julkaissut päivityksensä oheen näyttävän kuvan, jossa hän poseeraa äitinsä laiturilla kauniin järvimaiseman edessä.

– Jos saisin itseni teleportata nyt jonnekkin ”toipumaan” niin veisin itseni silmäräpäyksessä tänne, äidin laiturille Kuhmoon. Hengittäisin rauhassa järvi-ilmaa ja pitäisin äitiä vaan kädestä. Isosti rakkautta haluan äidille sinne perukkaan lähettää. Muista äiti, mä pärjään aina, Forsby kiteyttää.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Portion Boysin naislaulaja Tiina joutui rajun kiusaamisen kohteeksi – koko yhtye puuttui tilanteeseen: ”Mikä näitä ihmisiä vaivaa?”

Portion Boys -yhtyeen laulaja joutui haastavaan leikkaukseen – raju kuva julki!