robin-kaupungit-haltuun-tour
Robin ottaa kaupungit haltuun näppärällä kiertuekonseptilla.
24. elokuuta 18 vuotta täyttänyt Robin päätti, että täysi-ikäisyyden ja menestyksekkään Yhdessä Tourin myötä on aika kokeilla jotain aivan uutta ja lähteä kiertämään Suomen kaupunkeja uudenlaisella konseptilla, joka huomioi sekä täysi-ikäiset että nuoremmat fanit.
Kaupungit Haltuun Tour ottaa nimensä mukaisesti kaupungit haltuun paikkakunnittain: Robin esiintyy viikonlopun aikana samassa kaupungissa ensin perjantai-iltana klubiympäristössä K18-yleisölle ja lauantaina ikärajattomalla keikalla koko perheelle. Keikkojen lisäksi Robin tekee yllätysvierailuja kaupunkien mielenkiintoisissa paikoissa ja raportoi niistä omissa some-kanavissaan. Luvassa on myös yllätyksiä, joista tiedotetaan myöhemmin.

– Viimeisen viiden vuoden aikana ollaan kierretty ympäri Suomea, mutta tähän mennessä en ole vielä ehtinyt perehtyä minkälaisia keikkakaupungit ja niiden asukkaat oikeasti ovat. Tällä kiertueella haluan tutustua kunnolla kaupunkeihin ja faneihini eri puolilla Suomea. Minulle saa lähettää somen kautta etukäteen ehdotuksia paikoista, joissa kannattaa käydä kussakin keikkakaupungissa. Teen lisäksi ennen keikkoja live-streamejä Facebookissa. Some-kanavieni kautta fanit pääsevät näkemään mitä lavan takana tapahtuu, Robin kertoo kiertueesta.
Keikat tulevat olemaan myös show’n osalta uudenlaisia. Kesän jälkeen ollaan laitettu live-setti uusiksi ja luvassa on paljon hittejä. Järjestän myös joka keikalla hauskan kilpailun, jossa eri kaupungit voivat ottaa mittaa toisistaan.”
Kiertue alkaa 4. marraskuuta Suomen suurimpien kaupunkien haltuunotolla yhden ja saman viikonlopun aikana.
Kiertuekaupungit ja -päivämäärät
04.11. Turku, Gong (K18)
05.11. Tampere, Union (K18)
06.11. Helsinki, Nosturi (ikärajaton)
11.11. Vaasa, Fontana Club (K18)
12.11. Vaasa, Jäähalli (ikärajaton)
18.11. Jyväskylä, Bra (K18)
19.11. Jyväskylä, Paviljonki (ikärajaton)
02.12. Joensuu, Bepop (K18)
03.12. Joensuu, Areena (ikärajaton)
09.12. Oulu, Amarillo (K18)
10.12. Oulu, Terminaali (ikärajaton)
Liput kiertueen kaikille keikoille tulevat myyntiin perjantaina 23.9. klo 9.00. Kaikkien kiertuepaikkojen lipunmyyntilinkit löytyvät silloin täältä.
Robin somessa:
http://www.robinmusic.fi
https://twitter.com/RobinPackalen
http://instagram.com/robinpackalen
https://www.facebook.com/RobinPackalen
https://www.youtube.com/user/RobinVevo
https://www.youtube.com/c/robinpackalen