Rokkarin mallivaimon nakukuva päätyi vahingossa levynkanteen!

nick-cave-and-the-bad-seedsNick Cave & The Bad Seeds –yhtyeen nokkamies Nick on kertonut 18. helmikuuta julkaistavan Push The Sky Away –albumin kantta koristavasta alastonkuvasta.

Kannessa poseeraa hänen mallivaimonsa Susie Bick. Tai itse asiassa hän ei poseeraa vaan kuva on napattu aivan sattumalta.
Valokuvaaja Dominique Issermann oli kuvaamassa Bickia pariskunnan kotona ranskalaislehden editorial-kuvia varten. Caven vaimo oli vaihtamassa kuvausvaatteita ja pyysi rokkaria avaamaan ikkunan. Samaan aikaan vaimon yllä ollut viitta sattui tipahtamaan lattialle ja valokuvaaja nappasi tilanteesta muutaman kuvan. Myöhemmin he huomasivat vahingossa saaneensa aivan loistavan kuvan, ja Cave halusi sen spesiaalipaikalle uuden albumin kanteen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

 • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
 • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
 • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

5 Kommenttia
 1. keisari sanoo

  ootteko te p***unaamat kuullu photoshopista?

 2. irvikissa sanoo

  Missä se viitta on vai lensikö se tuulen mukana ikkunasta ulos? Vai onko kyseessä keisarin näkymätön viitta? Ja kuka kävelee päkiöillään ihan noin huvikseen ilman poseeraamista… Aika läpinäkyvää skeidaa taas…

 3. käännös sanoo

  aika hyväkroppainen vaimo

 4. Pertti sanoo

  Joo mullakin kerran vahingossa putosi huosut jalasta ja tööttäsin naapurin vaimoa hanuriin. naapurin Martti ei asiasta kuitenkaan suuttunut kun molemmat sanottiin että kyseessä oli puhdas vahinko.

 5. walker sanoo

  Onko näkymätön viitta?

Jä vastaus

Your email address will not be published.