Bassoradiosta tutut radiojuontajat Shirly Karvinen ja Janne Lehmonen yllättävät suomalaiset kuulijansa uudella aluevaltauksellaan. Kaksikko julkaisi tänään perjantaina (20.5.) debyyttikappaleensa En osaa. Kappale löytyy Spotifysta.

Idea kappaleeseen syntyi eräässä radiolähetyksessä, jossa juontajapari keskusteli asioista, jotka ovat jääneet heiltä nuorempana kokematta. Lehmonen kertoi unelmoineensa aiemmin räppärin urasta, mutta ei koskaan uskaltanut kokeilla siipiään artistina.

Karvinen ja Lehmonen muistelevat taannoista keskustelua Voice.fi-sivuston haastattelussa. Karvinen paljastaa tarjonneensa kyseisen keskustelun innoittamana Lehmoselle ystävänpäivälahjaksi apua kappaleen tekemiseen ja julkaisemiseen.

– Ystävänpäivälahjaksi ajattelin, että tehdään susta räppäri, mä autan sua ja hankin sulle biisintekijät ja tuottajat, Karvinen toteaa haastattelussa.

Ystävänpäivälahjan tulos kuullaan tänään julkaistulla kappaleella.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lehmonen ei kuitenkaan jäänyt kappaleen ainoaksi ääneksi, vaan biisin kertosäkeistössä kuullaan myös Karvisen laulua. Vaikka Karvinen sanoo harrastaneensa nuorempana musiikkia, tuntui laulaminen julkisesti aluksi kammottavalta idealta.

– Oltiin sitä mieltä, että pitäisi saada naisääni kertsiin, niin ajattelin, että kai se on nyt sitten ylitettävä pelkoja, Karvinen selventää.

Instagramin perusteella Karvisen ja Lehmosen tuoreen biisin julkaisemista on juhlittu Bassoradiolla näyttävästi.

Karvinen on lisännyt oman Instagram-tilinsä Stories-osioon videon, jossa kuvaa kappaleen ensisoittotilannetta Bassoradion studiolla. Videolla Karvinen ja Lehmonen kippistelevät kuoharilasit käsissään ja laulavat iloisina debyyttikappaleensa tahtiin.

Voit kuunnella Karvisen ja Lehmosen En osaa -kappaleen alta tai täällä.

Lähde: Voice.fi

Lue myös:

Shirly Karvinen avoimena muutostaan Kiinaan – katui lähtöään: ”Itkin ensimmäiset kaksi viikkoa”

Shirly Karvinen kohtasi suuren ongelman – tapahtumien päätteeksi joutui tilaamaan hinaajan: ”Rupesin vänkäämään vastaan”