Suomalaisbändille jättisopimus Amerikkaan!


Radioaalloilla ahkerasti soivan Wasted & Wounded -kappaleen kynäillyt helsinkiläinen rockbändi Santa Cruz on tehnyt ainutlaatuisen jättisopimuksen yhdysvaltalaisen ESPN-tv-kanavan kanssa.
Yli 90 miljoonassa amerikkalaistaloudessa näkyvä urheilukanava ESPN käyttää tulevan vuoden aikana neljää Santa Cruz -biisiä urheiluohjelmiensa (NHL, NBA, X-Games, jne.) taustalla. Ensimmäinen biisi, jota ESPN:llä on jo kuultu, on bändin uuden albumin ensimmäinen sinkku We Are The Ones To Fall (katso video yläpuolelta). Kolme muuta ESPN:n käyttämää biisiä ovat Santa Cruzin uusin sinkku My Remedy, uuden albumin aloitusraita Bonafide Heroes sekä Relentless Renegades bändin debyyttialbumilta.

– ESPN – sopimus on huikea juttu yhtyeelle ja mahdollistaa sen, että Santa Cruz soi koko vuoden ESPN:n ohjelmissa. Sopimus on myös merkittävä yhtyeen näkyvyyden kannalta Yhdysvalloissa. Entistä hienomman koko asiasta tekee se, että diili on väännetty täysin omin voimin, Santa Cruzin manageri Jani Wilund kommentoi sopimusta.
Myös bändi on sopimuksesta innoissaan.
– Ollaan kiitollisia ja otettuja siitä, että meidän tekemät biisit kelpasivat noinkin laajaan käyttöön kanavalle, joka soittaa lähinnä isojen kansainvälisten meganimien musaa. Viimeksi kun meidän musaa käytettiin urheilun yhteydessä, kyseessä tais olla meidän demo ruohonleikkuriajon SM-kisoissa, joten onhan se nyt älytöntä ajatella, että meidän biisi soi kun jengi tsiigaa jotain NHL- tai NBA-matsia, saatika vaikka X-Gamesiä. Varsinkin kun ollaan kundien kanssa isoja amerikkalaisen urheilun, erityisesti skedeyksen ja muiden extreme-lajien ystäviä.
Santa Cruzin kakkosalbumi Santa Cruz julkaistaan 6.3.