Rammsteinin spektaakkelimainen live-koneisto nähdään Tallinnan Laululavalla 21. heinäkuuta 2020, kun yhtye jatkaa ensimmäistä stadionkiertuettaan vuonna 2020. Konsertti on nyt loppuunmyyty ja Tallinnan Laululavalla tullaan heinäkuussa näkemään yli 60 000 hengen yleisö. Suomesta Rammsteinin faneja Tallinnan Laululavalle on matkaamassa kaikkien aikojen suurin yleisö, yli 17 000 fania. Tallinnassa keikasta tulee muutenkin varsin kansainvälinen, sillä paikalle on saapumassa Viron ulkopuolelta yli 40 000 fania yli 60 eri maasta. Show tulee olemaan Tallinnan suurin ulkoilmashow sitten Madonnan vuoden 2009 keikan.

Jos joku tarvitsi enää todisteita siitä, että Rammstein on tällä hetkellä yksi maailman suurimmista bändeistä, asian pitäisi olla selvä viimeistään yhtyeen seitsemännen albumin Rammstein ja vuoden 2019 stadionkiertueen ensimmäisen osuuden jälkeen. Bändin uusin albumi on nähty albumilistojen kärjessä ympäri Eurooppaa ja ylistäviä arvioita saaneen stadionkiertueen ensimmäisen osuuden liput myytiin loppuun ennätysajassa.

Itä-saksalaista alkuperää oleva Rammstein on tunnettu hätkähdyttävistä esiintymisistään. Kiertueella nähtävä uusi stadioneille suunniteltu lavarakenne, näyttävät lieskat ja pyrotekniikka, jykevästi yhteen soiva bändi, lavasteiden huumori ja paatoksellisuus – kaikki tämä on suuruudeltaan ja laadultaan ainutlaatuista. Stadionkiertueen vuoden 2020 osuudella Rammstein tarjoaakin faneilleen ja tuleville faneilleen uuden mahdollisuuden kokea tämä massiivinen show.

Saksalainen lehdistö on suitsuttanut Rammsteinin kiertuetta ja Merkur kutsuukin sitä ”Mega-Show’ksi”, Süddeutsche Zeitung ylistää ”ilotulitusten, massiivisen pyrotekniikan ja savun ylenpalttiutta”, ja Nordkurier toteaa kiertueen ”ravistelevan Euroopan stadioneita.”

On mahdollista, että pieni erä lippuja vapautuu vielä myyntiin keikan teknisten yksityiskohtien vahvistuttua. Suosittelemme seuraamaan keikan virallisia lipunmyyntikanavia: lippu.fi ja piletilevi.ee.

Konsertti:

Rammstein (DE)
Support: Duo Jatekok
ti 21.7.2020 Laululava, Tallinna
Portit auki klo 17