Saisiko olla ilmainen hotellipaketti aamiaisineen Vantaalle ja bileet Tulisuudelma-viihderavintolassa, jossa pääsee tanssimaan elämänsä kyllyydestä Jysäri Dance Tour 2018 / DJ Ice K:n tahtiin? Hotelli- ja lippupaketin voi voittaa vain, jos tykkää Metropolista Facebookissa.

Jysäri Dance Tour 2018 tuo palan huippusuositun jyväskyläläisen Jysäri-festivaalin tunnelmaa Vantaalle! Messevästä meiningistä tanssilattialla pitää huolen Jysärin oma DJ Ice K suurimmilla eurodancen ja 90-luvun hiteillä.
Kahden hengen voittopakettiin sisältyvät liput Jysäri Dance Tour 2018 / DJ Ice K:n keikalle Original Sokos Hotel Vantaan suositussa Tulisuudelma-viihderavintolassa, sekä yöpyminen hotellissa aamiaisineen.
Edellisen arvonnan voittaja on Teemu Huttunen, joka lähtee perjantaina mielitiettynsä kanssa bilettämään DJ Oku Luukkaisen tahtiin.
Kilpailun arvonta on perjantaina 4.5 ja keikalla keskiviikkona 9.5. Jysäri Dance Tour 2018 / DJ Ice K! Hotelliyöpyminen 9.5.-10.5.2018.
Voit voittaa vain tykkäämällä Metropolin Facebook-sivusta, joten nyt kiireen vilkkaa Facebookiin tykkäämään Metropolista ja tästä kilpailusta! Kilpailua kannattaa myös kommentoida ja jakaa!