Jos pidät rockista, olet varmasti kuullut kertosäkeet ”Back seat of a Trans Am” ja ”Bad Boys Are Here”. Nyt voit päästä valittusi kanssa katsomaan kyseiset biisit kynäilleen legendaarisen Peer Günt -yhtyeen keikkaa!

Voit voittaa keikkaliput ja hotellimajoituksen kahdelle, mutta vain jos tykkäät Metropolin Facebook-sivusta ja liityt ryhmäämme Viihdekanava.

Peer Günt on menestyksekkään uransa ajan kulkenut omaa hard rock & blues rock -polkuaan, ja yhtyeellä on takanaan yli 2 500 soitettua keikkaa. Yhtyeen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muasssa ”Backseat”, ”Bad Boys are Here”, ”Bartender” ja ”I Don’t Wanna Be a Rock’n’Roll Star”.

Kouvolasta kotoisin oleva Peer Günt perustettiin vuonna 1976. Yhtye nousi maamme kärkinimiksi vuonna 1984 voitettuaan Rockin SM-kilpailut. Yhtyeen nimeä kantava debyyttialbumi julkaistiin seuraavana vuonna. Sen jälkeen levyjä ilmestyi tasaiseen tahtiin aina 90-luvun puoleenväliin saakka. Bändi piti taukoa vuosituhannen vaihteessa, mutta teki paluun vuonna 2005 albumilla No Piercing, No Tattoo.

Tässä maistiaisiksi musiikkivideot biiseistä ”Backseat” ja ”Bad Boys Are Here”.

Kilpailun arvonta on tiistaina 23.10. ja keikalla perjantaina 26.10. Peer Günt. Hotelliyöpyminen 26.-27.10.2018.

Voit voittaa vain tykkäämällä Metropolin Facebook-sivusta sekä liittymällä ryhmäämme Viihdekanava. Kilpailua kannattaa myös kommentoida ja jakaa!