Weekend Festivalilla kahtena vuotena peräkkäin esiintynyt DJ-tuottaja supertähti David Guetta saapuu ensi kesänä Tallinnaan perjantaina 13. kesäkuuta. Kyseessä on tähden ainoa yksittäinen suurkonsertti Pohjois-Euroopassa ensi kesänä ja tapahtumaan odotetaan paljon osallistujia myös Suomesta. Konsertti tuotetaan Weekend Festivalin oheistapahtumana ja konsertti järjestetään Tallinnan Laululavalla jossa on aikaisemmin järjestetty mm. Madonnan ja Robbie Williamsin megakonsertit. Konserttiliput tulevat myyntiin Tiketissä, Lippupisteessä ja osoitteessa www.davidguettatallinn.com alkaen hintaan 49 euroa. Myyntiin tulee myös Tallink -matkapaketteja, jotka sisältävät konsertin, lauttamatkan ja majoitukset Tallinnassa kahdelle henkilölle alkaen hintaan 119 euroa.
Promoottori Hardi Loogin mukaan Laululava sopii kapasiteetiltaan ja puitteiltaan erityisen hyvin Guettan kaltaiselle megastaralle sillä lavarakennelma tarvitsee paljon tilaa. Guettan valo ja tehosteshow on tunnetusti omaa luokkaansa ja Tallinnan tuotanto täyttää Weekend Festivalin tyyliin kansainvälisien elektronisen musiikin festivaalien puitteet. Tapahtumaan julkaistaan myös muita esiintyjiä kevään aikana ja Laululavan miljöö mahdollistaa myös jatkotapahtuman, josta tiedotetaan erikseen myöhemmin.
David Guetta on kiistatatta maailman tunnetuin elektronisen musiikin nimi ja hänen kappaleensa ovat olleet jatkuvassa radiosoittossa vuonna 2009 julkaistun One Love -läpimurtoalbumin jälkeen. Guetta on työskennellyt kymmenien huippuartistien ja tuottajien kanssa ja viime vuonna hänen tuotantoaan kuultiin mm. Lady Gagan Fashion! -kappaleella sekä Britney Spearsin albumilla. Guettan uusi Shot Me Down -singe on noussut listojen kärkeen Suomessa ja uusi albumi on tarkoitus julkaista myöhemmin kuluvan vuoden aikana.