90’s FIN Cover Boyz & Girlz on uusi suomalainen bändi, joka tuo 1990-luvun kuumimmat kotimaiset disco- ja pop-hitit uusina versioina musapalveluihin, eetteriin sekä esiintymislavoille – tämän päivän tuhdeilla soundeilla sävytettyinä.
Bändin ensimmäinen julkaisu on 101-yhtyeen 90-luvulla tunnetuksi tekemä ”Aamuyö”, joka on nyt sorvattu uusiksi. Entistäkin tanssittavamman soundimaailman tähän klassikkoon on loihtinut Tommi Hilliranta ja vokaaleissa kuullaan Mira Hillbergiä. Projektin taustalta löytyy alan rautaisia 90-luvun konkareita. Bändin jäseniin kuuluvat Hillbergin lisäksi Jp Styrman (laulu), Jari ”Jartsa” Viitaniemi (kitara/laulu) sekä Janne ”Janeski” Remes (laulu/rap).
90’s FIN Cover Boyz & Girlz on lähdössä kiertämään Suomen klubeja ja festivaaleja uusilla vauhdikkailla tulkinnoilla biiseistä, joita ovat esittäneet mm. Raptori, XL5, Neon2, NikkeT, Ultra Bra, Aikakone, Taikapeili ja Nylon Beat.
Bändi haluaa painottaa, että projekti on kunnianosoitus kaikille artisteille, jotka nostivat kotimaisen dance-musiikin 90-luvulla uudelle tasolle: ”Respect ja kumarrus!”
Alla näyte uusiksi tehdystä ”Aamuyö”-ysärihitistä, jonka voi kuunnella kokonaisuudessaan Spotifystä.

Jos haluat pysyä kartalla 90’s FIN Cover Boyz & Girlz -bändin julkaisuista ja keikoista, käy tykkäämässä heistä Facebookissa.
Kuva: Facebook / 90’s FIN Cover Boyz & Girlz