Ysärikuningatar lauantaina Suomeen

Ysäribuumin kuumimpaan aallonharjaan saadaan lauantaina harvinaista pikkujouluherkkua, kun Suomen kaikkien aikojen myydyin 90’s dancetähti Alexia saapuu esiintymään Helsinkiin.
Italialaistähti esiintyy 90’s Helsinki -tapahtumassa The Circuksessa, joka kokoaa lavalle myös saksalaisen Magic Affairin ja kotimaisia huippu-DJ-nimiä, kuten Radio NRJ:ltä tutun DJ Jääskeläisen.
– Suomi on yksi lempimaistani jossa olen esiintynyt, erityisesti Helsinki, ja odotan kovasti että näen kaikki fanini lauantaina The Circuksessa, Alexia sanoo Metropolille, lähettäen samalla lämpimiä terveisiä Suomeen.
Alexian ikimuistoisten hittien lista on pitkä: Summer Is Crazy, Me And You, Uh La La La (tsekkaa video alta), Number One, Gimme Love, jne. Alexian albumi Fun Club löytyneekin edelleen vielä monelta levyhyllystä: se on Suomen kaikkien aikojen myydyin ulkomainen 90’s dance-albumi.

alexia-1
Lauantain pikkujoulujen seksikkäin ysäritähti!

Eurodance tömähti 90-luvulla rajuimmin Suomeen. Rantarockin kaltaisten festivaalien tuhdit yleisömäärät tekivät muille Pohjoismaille selväksi, että meillä ei hienostella turhia: Heavyrock on raskasta ja se nautitaan sellaisenaan. Tanssimusiikin vääjäämätön komppi sopii pohjoisen karuun luontoon.
Se mitä ei 90-luvulla osattu ennustaa, oli että eurodancelle tyypilliset, melodisen rikkaat kertosäkeet jatkavat eloaan, ja soivat päässämme vielä kun rollaattorimme ovat parkissa. Lopulta klassikot kuten Haddawayn What Is Love ja Alexian Uh La La La, jäävät kappaleiksi, joiden soidessa tapasit ehkä ensirakkautesi, ja muistat ne ikuisesti.
alexia-2
Alexia nyt lauantaina 90’s Helsinki -tapahtumassa

90-luvun dancen buumi on nyt niin kova Suomessa, että mm. useimmat länsinaapurimmekin ysäritähdet ovat kovempia Suomessa kuin kotimaassaan. Italialaiseen musiikkiin taas kytköksemme on ollut aina kiehtovissa melodioissa. Ehkä muistat myös nämä Alexian laulamat kappaleet: It’s A Rainy Day ja Think About The Way. Alexia teki 90-luvulla uraa myös räppäri Ice MC:n kanssa, jonka kanssa yhteistyönä levisi myös pikkujouluteemainen It’s Christmas Day.
Alexia (ITA) ja Magic Affair (GER) keikalla 90’s Helsinki –tapahtumassa lauantaina 22.11. Helsingin The Circuksessa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.