10 asiaa, jotka nainen sanoo antaessaan pakit – ja mitä hän oikeasti tarkoittaa

Naiset eivät aina kerro, mitä heillä on todella mielessään. Tässä on kymmenen kohdan selviytymisopas miehille, jotka yrittävät tulkita pakit antanutta naista.

1.  Tarvitsen tilaa

Hän on kyllästynyt siihen, että kaltaisesi ihmiset yrittävät tunkea hänen elämäänsä vain saadakseen aikaan kaaosta. Hän haluaa nauttia vapaudestaan eikä etsi vakavaa suhdetta ainakaan sinun kanssasi.

2. Tarvitsen aikaa itselleni

Hän saattaa olla yksinäinen, mutta se on silti parempi vaihtoehto kuin ajan viettäminen kanssasi. Jos haluat hänen pitävän sinua aikansa arvoisena, voit yrittää tutustua hänen harrastuksiinsa ja intohimoihinsa, jotta teillä on enemmän kiinnostavia puheenaiheita.

3. Tapailen toista

Jos hän ainoastaan tapailisi toista henkilöä, hän antaisi myös sinulle tilaisuuden nähdäkseen, oletko kenties kiinnostavampi kuin toinen. Todennäköisesti hän on liian ihastunut tapailemaansa henkilöön edes antaakseen sinulle mahdollisuutta.

4. Olen liian kiireinen treffailemaan

Hän saattaa asettaa uransa etusijalle romantiikan sijaan. Toisaalta hänet saattavat pitää kiireisenä kaikki treffit ja säädöt, joita hänellä jo on, eikä hän saa sinua mahtumaan kuvioon.

5. En ole valmis sitoutumaan

Hän pitää sinua vain ystävänään. Hän pitää sinusta sen verran, ettei halua torjua sinua suoraan, mutta hän ei ole riittävän kiinnostunut aloittaakseen suhteen kanssasi.

6. En voi hyvin

Voit tarjoutua käymään hänen luonaan ja kysyä, tarvitseeko hän jotain. Jos hän mutisee jotain epämääräistä ja sanoo, että voi sittenkin aivan hyvin, sairaus voi olla tekosyy.

7. En pidä miehistä

Tämä saattaa olla vain tekosyy, tai sitten totta. Joka tapauksessa hän ei ole kiinnostunut sinusta.

8. En ansaitse sinua

Hän saattaa pelailla kanssasi. Hän haluaa oppia tuntemaan sinut, muttei halua kuulostaa liian innokkaalta. Hän toivoo sinun kieltävän väitteensä ja saavan hänet tuntemaan itsensä erityiseksi.

9. En ole vielä päässyt yli exästäni

Hän toivoo yhä palaavansa yhteen exänsä kanssa ja viettää kaiket päivänsä muistellen entistä rakastaan. Anna hänelle aikaa, jos et halua olla hänelle pelkkä laastarisuhde.

10. Olen tänään koiravahtina

Tässä asiassa hän luultavasti puhuu totta. Voit ehdottaa, että hän ottaa koiran mukaan treffeille, jolloin annat hänelle itsestäsi eläinrakkaan vaikutelman. Jos se ei käy hänelle, voi olla, että koiran vahtiminen on vain tekosyy vältellä sinua.
Lähde: Meaww


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta