Parhaassa tapauksessa parisuhteessa vallitsee tasapaino fyysisen ja henkisen puolen välillä. On kuitenkin pareja, joilla on loistava seksielämä, mutta muuten he tekevät toisensa onnettomiksi. Toiset parit taas ovat toistensa parhaat ystävät, mutta makuuhuoneen puolella yhteistyö ei pelaa. Alla on kymmenen asiaa, jotka paljastavat, kuulutteko kumppanisi kanssa jälkimmäiseen ryhmään.
1. Seksi on harvoin spontaania. Ette osaa vietellä toisianne, ettekä koskaan ala repiä vaatteita toistenne yltä heti kotiin tultuanne.
2. Ei ole yhtään seksiasentoa, josta te molemmat pidätte. Toisin sanoen ette koskaan nauti seksistä samaan aikaan, vaan ainoastaan yksi kerrallaan on tyytyväinen.
3. Rytmi on aina hukassa. Joka kerta, kun sinusta alkaa tuntua hyvältä, hän alkaa liikuttaa lantiotaan väärään suuntaan, ja hetki on pilalla.
4. Yksi teistä harhautuu usein muihin ajatuksiin. Yrität keksiä tekosyitä, mutta totuutta on vaikea kätkeä. Väität kumppanillesi, että yritit vain keskittyä nautintoon, mutta tosiasiassa tuijotit katon tahraa.
5. Televisio on päällä, kun harrastatte seksiä. Et halua sanoa asiasta mitään, mutta uskot partnerisi katsovat ruutua kesken touhujenne. Itse asiassa niin teet sinäkin.
6. Harrastatte seksiä oikeastaan vain lomilla ja syntymäpäivinä. Silloinkin se tuntuu molemmista velvollisuudelta.
7. Ette koskaan halua samaan aikaan. Kun sinä olet sillä tuulella, kumppanisi on muka kiireinen. Kun kumppanisi haluaa heilutella peittoa, sinä puolestasi olet liian väsynyt.
8. Päädyt aina itse hoitamaan homman loppuun. Ei vain silloin tällöin, vaan joka kerta. Seksielämänne on oikeastaan muuttunut masturboinniksi, jolla on katsojia.
9. Libidonne eivät kohtaa. Hän haluaa seksiä kuusi kertaa viikossa ja sinulle riittää kerran tai kaksi. Molemmat teistä turhautuvat halujen kohtaamattomuuteen ennen pitkää.
10. Ystäväsi kertoi saavansa joka kerta orgasmin poikaystävänsä kanssa, ja sinä luulit hänen vitsailevan. Hän oli kuitenkin tosissaan. Ja kyllä, se on mahdollista oikean partnerin kanssa.
Lähde: Cosmopolitan