Ihmisillä on taipumus tutkia, tilastoida ja listata mitä kummallisimpia asioita. Alla tutkimusten tuloksina saadut kymmenen enemmän tai vähemmän erikoista seksiin liittyvää faktaa.
1. Valo syttyi maailmaan 3,8 miljardia vuotta sitten. Seksi kehittyi vasta 2 miljardia vuotta myöhemmin.
2. On olemassa hermafrodiitti maamato, joka epäonnistuessaan partnerin etsimisessä jakaantuu kahtia urokseksi ja naaraaksi. Tällöin kyseinen mato voi taata itselleen mahdollisuuden lähteä kaupungille itsensä kanssa ja tehdä pikku-hermafrodiitteja.
3. Homoseksuaalisuutta on tavattu yli 1500 eläinlajin parissa.
4. Toisinaan, kun kaksi uroshanhea heittää hynttyyt yhteen, naaras saattaa käydä parittelemassa kummankin kanssa. Myöhemmin uroshanhet jakavat vanhemmuuden.
5. Pisin erektiossa mitattu miehen penis on 34 cm pitkä, lyhin 4,5 cm.
6. Polynesialaiset Mangaia-heimon jäsenet harrastavat 18-vuotiaana seksiä 3 kertaa päivässä, joka päivä. Kun he tulevat keski-ikään, seksin määrä tippuu vain 14 kertaan viikossa.
7. Seksuaaliviestit liikkuvat iholta aivoihin noin 250 km/h nopeudella.
8. Keski-Austaliassa asuu Walibri-heimo, jonka miehet kättelevät meille hieman oudolla tavalla. He miekkailevat peniksillä toisiinsa koskien.
9. Palkinto maailman seksuaalisimmalle naaraalle menee sialle, joka saa 30 minuuttia kestäviä orgasmeja.
10. Espanjan kielessä on useita satoja synonyymejä miehen elimelle. Ranskan kielellä saa väännettyä 100 heppiä. Saksan kieli tulee kolmantena vaikuttavalla 50 synonyymin varastolla.
Kuva: Pixabay