6 vinkkiä, joiden avulla pääset yli yksipuolisesta rakkaudesta

Yksipuolinen ihastuminen voi olla kipeä kokemus, joka saa ihastuneen herkästi miettimään, mikä hänessä on vialla. Tunteiden roihutessa voi olla vaikea hyväksyä, että joskus toisen rakkaus ei vain syty, eikä sitä kannata ottaa henkilökohtaisesti. Romanttisten kuvitelmien musertuessa on helppo vaipua epätoivoon.
Tilanne ei kuitenkaan ole toivoton, sillä on monia asioita, joita voit tehdä sen sijaan, että jäisit itsesäälin kouriin. Jos kärsit yksipuolisesta ihastumisesta, nämä kuusi vinkkiä auttavat sinua selviytymään.

1. Hyvästele harhakuvat

Elättelet kenties kuvitelmia, että ihastuksesi kohteella on sinua kohtaan tunteita. Toiveikas ajattelu voi jopa pitää sinut öisin hereillä. Pyri palauttamaan itsesi maanpinnalle ja pohdi, onko ihastuksesi kohde näyttänyt mitään kiinnostuksen merkkejä sinua kohtaan. Pyrkiikö hän esimerkiksi viettämään kanssasi aikaa? Ottaako hän sinuun yhteyttä ties minkä tekosyyn varjolla? Jos ihastumisen merkkejä ei näytä olevan ilmassa, sinun on kohdattava se tosiasia, että ihastuksesi on todennäköisesti yksipuolista.

2. Pyri tuntemaan ihastuksesi kohde paremmin

Kukaan ei ole täydellinen, mutta rakastuneena on vaikea nähdä tunteiden kohteen viat. Yritä saada enemmän tietoa ihastuksestasi, ja saatat oppia hänestä jotain, mikä tekee hänestä silmissäsi vähemmän kiehtovan.

3. Eristäydy

Ihastuneen on vaikea olla käyttämättä hyväksi jokainen tilaisuus päästä lähelle tunteidensa kohdetta. Yritä parhaasi mukaan pitää itsesi erossa ihastuksestasi. Älä myöskään tarkkaile hänen Facebook-sivuaan äläkä kysele hänestä ystäviltäsi.

4. Käännä ajatuksesi muualle

Rakastuneena on vaikea keskittyä muuhun kuin haaveiluun. Kuvittelemme helposti, kuinka ihanaa olisi olla hänen lähellään ja unohdamme kaiken muun ympärillämme tapahtuvan. Keksi tekemistä, josta nautit, niin saat ajatuksesi ainakin hetkeksi pois ihastuksestasi. Uppoudu harrastuksiisi ja esimerkiksi urheiluun.

5. Mene treffeille

Ihastunutta muiden ihmisten deittailu harvoin kiinnostaa, mutta se voi olla sinulle hyväksi. Kotona sydänsuruissa kärvisteleminen ei ainakaan paranna tilannetta. Pyydä siis ulos henkilöä, joka vaikuttaa kiinnostavalta. Vaikka tapaamisesta ei syttyisikään romanssia, ainakin saat muuta ajateltavaa kuin ihastuksesi kohteen.

6. Rakasta itseäsi

Rakasta itseäsi siitä huolimatta, mitä mieltä ihastuksesi kohde on sinusta. Itsensä hyväksyminen on parasta lääkettä kaikkiin huoliin!
Lähde: Lifehack


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.