Kesähelteillä lähes mikä tahansa liikunta on hikistä touhua, ja myös seksi on liikuntaa.

AskMen-sivusto listasi 9 seksiasentoa, joita käyttämällä seksi on vähemmän hikistä ja enemmän nautinnollista myös kuumilla kesähelteillä.

1. Seisova koira

Sama kuin takaapäin, mutta pystyasennossa. Tämän voi tehdä vaikkapa kylpyhuoneessa. Nainen seisoo 45-asteen kulmassa jalat levällään ja kevyesti polvista taipuneina. Tässä asennossa ei tarvita akrobatiaa, sillä molemmat seisovat kaksin jaloin.

2. Palmu

Suuseksiä siten, että mies tai nainen seisoo viileällä laattalattialla tai selin jääkaappia vasten. Suuseksin antaja on lattialla polvillaan. Polvien alle voi tietenkin laittaa tyynyn.

3. Kiimainen allaspoika

Mies seisoo vedessä selkä uima-altaan reunaa vasten ja nainen laittaa jalkansa hänen ympärilleen. Mies pitää kiinni naisen lantioista ja liikuttelee häntä edestakaisin.

4. Seesam aukene

Nainen makaa selällään sängyn reunalla ja nostaa jalkansa V-asentoon. Mies seisoo sängyn vieressä ja pitää käsillään kiinni naisen nilkoista, ja voi samalla vaihdella naisen jalkojen pystykulmaa.

5. Kesäsakset

Iskeekö himo aurinkoa ottaessa? Tämän asennon voi toteuttaa rantatuolissa. Nainen makaa kyljellään ja levittää jalkansa, jolloin mies työntyy sisään sivulta. Nainen voi halutessaan välillä kääntää päätään ja katsoa miestä, tai pitää katseensa koko ajan eteenpäin.

6. Jalka tuolille

Tässä asennossa molemmat tekevät osansa käyttämättä kuitenkaan liikaa energiaa. Molemmat seisovat tuolin vieressä vastakkain ja nainen nostaa yhden jalan tuolille. Samalla voitte nojautua toisianne vasten, jolloin kokemus on vieläkin intiimimpi.

7. Sylissä

Tässä asennossa ei tarvitse edes riisua vaatteita. Mies istuu ja nainen menee hajareisin hänen syliinsä. Miehen ei tarvitse kuin avata sepaluksensa ja nainen vain vetää vähän bikiniä tai alushousuja sivuun. Tämä on erittäin intiimi asento, jossa olette kasvot vastakkain. Asennon voi toteuttaa helposti myös autossa tai vaikka komeron lattialla!

8. Kesäistä akrobatiaa

Tähän asentoon tarvitaan hieman notkeutta. Mies seisoo ja nainen kumartuu hänen edessään selkä mieheen päin siten, että naisen kädet ovat lattialla ja jalat kietoutuneina miehen ympärille selän taakse.

9. Molemmat polvillaan

Tässä asennossa mies ja nainen ovat sängyssä ensin polvillaan kasvot vastakkain. Sitten molemmat laittavat yhden vastakkaisen jalan suoraksi patjaa pitkin ja menevät toisiinsa kiinni.

Lähde: AskMen

Kuva: Unsplash