Hyvinvointiyrittäjä Rita Niemi-Manninen avautuu Instagram-tilillään vanhemmuudesta ja parisuhteesta. Rita ja Aki Manninen opettavat parasta aikaa Donna-tytärtä nukkumaan yöt omassa sängyssään.

– Yhdet päiväunet ja yksi yö tehtiin tiiminä töitä tämän asian eteen ja Donna nukkui omassa sängyssään, kunnes sitten viime yönä kosahti, Rita kertoo.

– Yö oli sitten sellainen tahtojen taistelu, eikä suinkaan vanhemman ja lapsen välinen vaan meidän kahden vanhemman välinen!

Rita nukutti Donnan omaan sänkyyn kuten oli Akin kanssa sovittu ja kävi tyttären huoneessa illan ja alkuyön aikana kaksi kertaa.

– Sitten tuli Akin vuoro rauhoittaa Donna yöllä omaan sänkyyn ja mitäs kävikään? Aki toi ”iskän viekkuun” haluavan lapsen saman tien meidän sänkyyn!

– Olin niin pyhää kiukkua täynnä ja olen vieläkin. Taas mentiin takapakkia, harmittaa niin älyttömästi se, että kaikki pohjatyö on taas kumottu.

Akin teko suututti Ritan toden teolla ja mies sai kuulla kunniansa.

– Haukuin tietty yöllä aviomiehen pystyyn ja olin silmät ristissä ottamassa jo avioeroa. En ole edes pyytänyt anteeksi. Alkaa väsymys ja turhautuminen olemaan vähän pinnalla täällä.

– Pienen lapsen kasvattaminen ja parisuhde on ihan helkutin helppo yhdistelmä. Tsemppiä ja voimia teille kaikille, jotka käytte näitä juttuja läpi. On tämä ihan pe*seestä!

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Rita Niemi suree jo valmiiksi Putin-koiran kohtaloa – ”Miten me voidaan luopua tästä rakkaasta perheenjäsenestä?”

Rita Niemi paljastaa riipaisevan tarinan lapsuudestaan – joutui pakenemaan alkoholisti-isäänsä: ”Äidillä ei ollut muuta vaihtoehtoa”