Nikotellen-podcastissä ei yleensä sanoja säästellä, eikä niin tehty tälläkään kertaa, kun aiheena oli Suomen seksikkäimmän miehen valinta.

Niko Saarinen ja Jonna Saari ajautuivat jaksossa myös hieman toisillekin raiteille, kun Jonna alkoi pohtia yhden mielestään huonon miesvalinnan tilalle naista, siltä varalta että olisikin lesbo. Hän päätyi näyttelijä Iina Kuustoseen, joka on molempien mielestä todella seksikäs nainen.

Jonnan mielestä myös naispuoliset rantalentopalloilijat ovat todella kuumia ja hän paljastaa suudelleensa erään kuuntelijatytön kanssa.

Kumman kaa -tyylisestä miesten valikoinnista Nikolle tulee mieleen, että hän yleensä katsoo joukkuekuvia jalkapallosta tai jääkiekosta ja ajattelee silloin, että ”tästä kokoonpanosta mä panisin tätä, tota ja tota.”

Niko alkaa muistella, mitä miehet aina sanovat Jonnalle sängyssä. Jonna jää nauraen aprikoimaan asiaa, koska miehet sanovat hänelle niin monia asioita seksin aikana. Niko muistuttaa: ”Sulla on tiukka”. Jonnalle oli tullut ensimmäisenä mieleen jotain ihan muuta: ”Luulin, että tarkoitit sitä kun yksi kysyi, oletko ammattilainen, kun otin siltä suihin.”

Niko paljastaa fantasioivansa seksin ostamisesta: ”Kun olin Balilla, niin siellä oli niin paljon hyvännäköisiä miehiä, ois ollut niin paljon vientiä jos ois vaan jaksanut.”

Jonna puolestaan fantasioi menevänsä Kongoon, mutta nauraa ettei ehkä kestäisi seurauksia: ”Sieltä tullaan pyörätuolissa. Paikat on mennyttä. Kaikuu, kun huudat sinne.”

Kuuntele Nikon ja Jonnan valinnat Suomen kuumimmaksi mieheksi sekä muut paljastukset Nikotellen-podcastin uusimmasta jaksosta alta tai täältä!

Jakso on kuunneltavissa myös Soundcloudissa.

Nikotellen-podcastin ensimmäisen ja toisen tuotantokauden äänitteet löydät täältä.

Sarja löytyy myös Apple Podcasteista

Metropoli ja Nikotellen ovat myös Instagramissa.