Temptation Island Suomi -ohjelmasta tunnetuksi tulleen Eveliina Uosukaisen ja tosi-tv-kasvo Daniel “Bile-Dani” Lehtosen suhteessa vallitsevat perinteiset sukupuoliroolit, joiden mukaan Eveliina tekee puolisoaan enemmän kotitöitä.

Tällä hetkellä osat ovat kuitenkin vaihtuneet toisinpäin, sillä Eveliina joutui hiljattain onnettomuuteen ja loukkasi jalkansa pahasti. Nyt nainen tarvitsee Danielin apua kaikessa muussa paitsi vessassa käymisessä.

Roolien vaihdon myötä kaksikon suhteessa on tapahtunut yllättävä muutos. Eveliina kokee vihdoin saavansa kunnolla kiitosta Danielilta, joka ei aiemmin ollut täysin ymmärtänyt, kuinka paljon Eveliinalta kuluu aikaa kotitöiden tekemiseen.

Eveliina kirjoittaa asiasta omalle Instagram-tililleen julkaisemansa kuvapostauksen yhteydessä.

– Meillä kotona mä oon yleensä se, kuka siivoaa jälkiä perässä ja hoitaa kodin askareet. Yleensä kyllä huomautan Danille asiasta, mutta kun asioita ei tapahdu, hoidan ne kuntoon oman mielenterveyden säilyttääkseni. Juuri ennen onnettomuutta käytiin rehellinen, mutta rakkaudellinen keskustelu siitä, kuinka koen osaksi romantiikkaa ja siten myös läheisyyden halua ruokkivana sen, että toinen auttaa niissä pikkuaskareissa kotona – tekee pieniä, mutta tärkeitä huomaavaisia eleitä, Eveliina kuvailee julkaisussaan.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Ennen kuin Dani sai itsenäisesti mahdollisuutta ottaa mun puheista koppia, jouduin liikenneonnettomuuteen, jonka seurauksena musta tuli kotona toimeton. Pystyn yksin mennä vaan vessaan, mutta kaikessa muussa tarviin Danin apua.

Lista Danielin hoitamista asioista on pitkä:

– Dani on tehnyt mulle ruokaa useamman kerran päivässä, kantanut ruoat ja juomat sänkyyn, lääkinnyt jopa neulakammonsa kustannuksella mua mahaan piikittäen, kuljetellut mun tarvitsemia tavaroita ympäri asuntoa, siivonnut ja pyykännyt (tai ainakin yrittänyt), lenkittänyt koirat, käynyt kaupassa, kuskannut mua lääkärissä ja paljon muuta. Toiminut mun omais- ja kodinhoitajana omien juttujensa ohella. Tehnyt kaiken sen, mitä minä yleensä meidän arjessa hoidan.

Arjen pyörittäminen yksin ei ole ollut Danielille helppoa.

– Olikin ihanaa kuulla Danin suusta eilen, kuinka hän nyt näkee ihan erilailla, miten paljon arjessa mä teen kotona asioita, mitä hän ei huomaa, kun hoidan ne samantien enkä kerralla könttänä sitkun kaikki on jo kaaoksessa, Eveliina toteaa.

– Normaalisti asiat pysyy ojennuksessa, koska mä pidän ne ojennuksessa. Ja nyt kun Dani on joutunut tekemään ne kaikki yksin, on arki tuntunut hälle tosi raskaalta ja stressaavalta. Ja oon huomannut sen itekin, kun Dani on ollut tosi kireenä ja tiuskivalla päällä. Ei ookkaan niin helppoa pyörittää kotia sekä töitään samanaikaisesti, vai mitä naiset?

Kirjoituksensa lopussa Eveliina kuitenkin ylistää kumppaniaan vuolain sanoin.

– Dani, vaikka oonkin käynyt sun hermoille viime viikkona, niin tiedän et sinäkään et osais kuvitella elämää ilman meitä. Rakastan sua kaikkinesi, hän kiteyttää sydänemojin kera.

Myös Daniel on kommentoinut postausta sydänemojein.

Lue myös:

TIS-Eve joutui sairaalaan – Bile-Dani kertoo vakavasta onnettomuudesta: ”Joku ajoi yli”

Skootterin alle jäänyt TIS-Eve joutui leikkaukseen – ”Kivut ovat olleet kovimmat mitä olen koskaan kokenut”