Duudsoneista tunnetun Jukka Hildénin vaimo Chachi julkaisi omalla YouTube-kanavallaan kauniin synnytysvideon parin nuorimman tyttären syntymästä.

Hildénien toinen tytär Amélie Irene Hildén syntyi heinäkuussa Lohjan synnytyssairaalassa.

Videolla nähdään muun muassa hetki, kun tulevat vanhemmat herkistyvät kyyneliin autossa matkalla sairaalaan. Molemmat kertovat videolla tunteikkaat terveisensä pian syntyvälle tyttärelleen.

– Amélie rakastan sinua jo nyt niin paljon, vaikka en ole edes tavannut sinua vielä. En voi uskoa, että tänään on se päivä, kun saan pitää sinua vihdoin sylissäni, Chachi kyynelehtii videolla.

Sairaalaan päästyään pariskunta ehti jopa tanssia yhdessä kätilön kuvatessa esitystä. Itse synnytys etenee videolla rauhallisesti ja ponnistusvaiheessa Chachi on siirtynyt synnytysjakkaralle Jukan tukiessa vaimoaan.

Pieni Amélie putkahtaa maailmaan ja kätilö nostaa pienokaisen onnellisen Chachin syliin.

– Katso noita kasvoja, Jukka ihastelee liikuttuneena.

Voit katsoa Chachin videon alta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pariskunnan esikoistytär Sophia Rose syntyi marraskuussa 2019. Jukalla on myös 9-vuotias poika ja vuonna 2014 syntynyt tytär edellisestä avioliitostaan.

Lue myös:

Jukka ja Chachi Hildénin lapsi syntyi: ”Hän on täällä”

Chachi Hildénin yritys käynnistää synnytystä herättää huomiota somessa – puoliso Jukka Hildén ylistää avoimesti vaimoaan