Toimittaja Maria Veitola vierailee tuoreella Yökylässä Maria Veitola -ohjelman kaudella ex-nyrkkeilijä Elina Gustafssonin ja tanssinopettaja Ansku Bergströmin luona.

Jokaisessa Yökylässä-jaksossa nähdään perinteisesti hetki, jolloin Veitola pesee hampaita yhdessä isäntäperheen kanssa. Tällä kertaa Veitola kokee poikkeuksellisen hämmentävän tilanteen Gustafssonin ja Bergströmin kylpyhuoneessa.

Kun Bergström pursottaa hammastahnaa hammasharjalleen, tulee hän paljastaneeksi erikoisen seikan kaksikon suhteesta.

– Meillähän on tällainen, että… Meillä on sama hammasharja, Bergström tokaisee ohjelmassa hieman nolostuneella äänensävyllä.

– Me pestään siis samalla hammasharjalla, Gustafsson lisää nauraen.

Veitola ei meinaa uskoa kuulemaansa. Gustafsson kuitenkin selittää, että ratkaisu on ennen kaikkea käytännöllinen.

– On ollut kätevää matkoilla, retkillä ja seikkailuilla, kun on voinut ottaa vain yhden hammasharjan mukaan, hän puolustautuu.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: MTV

Veitolan hämmennystä lisää entisestään se, että Gustafsson ja Bergström kertovat käyttävänsä myös yhteistä deodoranttia.

– Minua ehkä vähän hävettää nyt! pari naureskelee.

– Olen aika monen ihmisen kanssa pessyt hampaita, mutta en minä ole tällaista vielä nähnyt! Veitola kuittaa lopulta tilanteen.

Kuva: MTV

Yökylässä Maria Veitola -ohjelma MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaisin klo 21.

Lue myös:

Elina Gustafsson ja Ansku-rakas tekivät suuren päätöksen Meksikossa – hehkuttavat nyt spontaania valintaansa: ”Muutto sujui kuin tanssi”

Afrikassa lomaileva Elina Gustafsson joutui somekohun keskiöön – poisti kritiikkiä herättäneen kuvansa: ”Olen pahoillani”