Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelma sai dramaattisen päätöksen, kun finaalijaksossa selvisi, että kahden osallistujan välille syntyi viime kesänä salasuhde kuvausten vielä ollessa kesken.

Tildan kanssa naimisiin mennyt Rene paljastaa rakastuneensa ohjelmassa mukana olleesseen Emmaan. Emma avioitui sarjassa Temptation Island Suomi -ohjelmasta tutun Jarkon eli Japen kassa, mutta parin suhde ei edennyt hääpäivää pidemmälle.

Sarjan viimeisessä jaksossa Rene kertoo ottaneensa yhteyttä Emmaan, sillä hänestä oli jäänyt miehelle hyvä tunne.

– En tiedä oikein, että mistä se tuli. Olen ollut pitkään sinkkuna ja nähnyt kaikenlaisia mimmejä. Tuollaista tunnetta ei ole koskaan ennen tullut, niin ajattelin, että ei vitsi, en pääse tästä yli, jos en sano siitä, Rene kertoo illallispöydässä, johon ohjelman osallistujat ovat kerääntyneet yhteiseen illanviettoon.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: MTV

Asia tulee kaikille osallistujille täytenä yllätyksenä. Myös Tilda näyttää järkyttyneeltä, sillä hänen mielestään tapahtumat eivät menneet kuten Rene antoi ymmärtää.

– Minähän bosasin heidät meidän talon ulkopuolelta puolitoista viikkoa kuvausten loppumisen jälkeen, Tilda tokaisee muiden osallistujien edessä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: MTV

Tilanne oli Tildalle monella tapaa ikävä, sillä ohjelman toiseksi viimeisessä jaksossa Tilda ja Rene päättivät ainoana parina jatkaa yhteistä matkaansa. Nykyisin Rene kuitenkin seurustelee Emman kanssa.

Tilda kommentoi kuluneiden kuukausien tapahtumia omasta näkökulmastaan MTV Uutisten tuoreessa haastattelussa. Hän kertoo epäilevänsä Renen ja Emman välisen rakkauden roihahtaneen jo silloin, kun hänen ja Renen suhde oli vielä kesken.

Salasuhde paljastui Tildalle, kun hän törmäsi kotitalonsa pihalla yllättäen Reneen. Emma asui tuolloin sattumalta Tildan kanssa samassa kerrostalossa, ja naiset olivat ystävystyneet kuvausten aikana.

– Vähän ihmettelin, että mitä hän (Rene= teki siinä, koska en tiennyt, että hänellä asuisi ketään kavereita siellä. Hetkeksi jäin siihen juttelemaan, ja sitten aika nopeasti laskin 1+1 ja tajusin, että hän odottaa Emmaa, Tilda kuvailee MTV:lle.

Samana iltana Emma lähetti viestiä Emmalle, ja kaksikko tapasi muutamaa päivää myöhemmin selvittääkseen asian.

– Koko ajan sanoin heille, ettei minulla ole mitään sitä vastaan, että heistä on tullut pariskunta. Mutta sitten kun keskustelimme ja kävi ilmi, että heidän suhteensa on alkanut jo kuvausten aikana, niin otin sen todella raskaasti, koska minulla oli sellainen olo, että minua on vedätetty ja johdettu harhaan, hän myöntää.

– Ajattelin, että Emma on ystäväni, niin minulla oli jollain tavalla petetty olo, Tilda alleviivaa.

Kuva: MTV

Lue myös:

MTV: Ensitreffit-Janne sairastui vakavasti – jätti kuvaukset kesken syöpäepäilyn vuoksi: ”Voimavarani olivat loppu”

TIS-Jape koki karvaan pettymyksen Ensitreffit alttarilla 2.0 -ohjelmassa – erosi Emma-vaimonsa kanssa vain vuorokausi häiden jälkeen