Juontaja Heikki Paasosen ja hänen kihlattunsa Marita Alatalon vauva on syntynyt. Molemmat kertoivat ilouutisesta Instagram-tileillään.

Marita kertoi julkaisussaan, että tytär päätti saapua maailmaan kaksi ja puoli viikkoa etujassa.

– Ensikertalaiseksi kaikki kävi uskomattoman nopeasti ja ongelmitta, en voisi olla onnellisempi että meillä Suomessa on näin älyttömän hieno terveydenhuolto, Marita kertoo julkaisussaan.

Pienokaisen syntymämitat olivat 2870 grammaa ja 48 cm.

– Neiti on hoitanut kaiken niin mallikkaasti, että päästiin jo eilen tulemaan kotiin. Tästä se uusi elämä alkaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Myös onnellinen Heikki-isä julkaisi oman onnellisen kirjoituksensa.

– Kerronpa teille nyt elämäni hienoimmasta päivästä. Keskiviikkoaamuna lähdettiin Naistenklinikalle. Aikamoinen tohina syntyi siitä kun pikkuneiti päätti tulla maailmaan etuajassa, Heikki kirjoittaa.

– Kiitos käsittämättömän urhean äitinsä ja maailman parhaan kätilön, pikkuinen pääsi maailmaan vain noin 5 tunnin synnärillä olon jälkeen.

Heikki myös paljastaa, että tyttären syntymän hetkellä huoneessa soi Beatlesin kappale Hey Jude, jonka myötä Heikki aikoo kutsua tytärtään Nanaksi ainakin kastejuhlaan saakka.

– Kyyneleiden virratessa oloni oli kuin Love Actually -tyyppisen romanttisen komedian loppukohtauksessa, jossa toheloa aikamiespoikaa lykästää sittenkin jonkin juonellisen epäloogisuuden johdosta ja kaikki päättyy hyvin.

– Maritalla fiiliksessä oli syntymän hetkellä ehkä hitusen vähemmän romantiikkaa ja taatusti vähemmän komediaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Heikki Paasonen ja Marita-rakas menivät kihloihin: ”En voisi olla onnellisempi”

IS: Heikki Paasonen rehellisenä vuosien takaisesta vedonlyönnistä – tietää kaiken Jaana Pelkosen salatusta Lordi-tatuoinnista: ”Olen nähnyt sen”