Suomen menestyneimpiin artisteihin lukeutuva Sanni eli Sanni Kurkisuo ja hänen puolisonsa, mediapersoona Shirly Karvinen julkistivat seurustelusuhteensa kesällä 2022. Pariskunta lisäsi tuolloin Instagramiin liudan kuvia, joissa he poseeraavat onnellisen näköisinä vieretysten.

– Mun rakkaus. Sun kanssa elämässä on enemmän naurua, seikkailua ja rauhaa, Sanni kirjoitti oman julkaisunsa yhteydessä kesäkuun lopussa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Huhut Sannin ja Shirlyn välisestä rakkaudesta olivat kuitenkin kiertäneet jo kauan ennen kyseisiä yhteiskuvia. Tuoreessa Helsingin Sanomien haastattelussa Sanni paljastaa parin alkaneen seurustelemaan alkuvuonna 2020.

Ennen kohtaamistaan Shirlyn kanssa oli Sannilla ollut elämässään pitkä ajanjakso, jolloin hän oli viettänyt runsaasti aikaa yksin kotona. Sanni kertoo Helsingin Sanomille sulkeutuneensa lopulta kokonaan, sillä häntä ahdisti julkisuus ja median kirjoittelu.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Muutama vuosi sitten Sanni teki kuitenkin tietoisen päätöksen siitä, että ryhtyisi elämään elämäänsä aiempaa vapaammin ja rohkeammin. Sattumaa tai ei, juuri samoihin aikoihin hän tutustui Shirlyyn, jonka kanssa asiat loksahtivat täydellisesti paikoilleen.

– Samalla kun minusta itsestä tuntui, että haluan elää avoimemmin, tapasin ihmisen, joka oli valovoimainen, avonainen ja elämän energiaa kantava. Kaikki tapahtui oikeaan aikaan, Sanni kuvailee Helsingin Sanomille.

– Päätimme molemmat, että nyt mennään ja eletään. Perästä tulee kirjoituksia, jos on tullakseen, hän jatkaa.

Ensimmäistä kertaa Sannin ja Shirlyn suhde nousi lehtiotsikoihin joulukuussa 2020, kun Seiska-lehti julkaisi pariskunnasta useampia salakuvia sekä videon.

– Totta kai henkisesti pystyin varautumaan siihen, että kun menemme ihmisten ilmoille avoimesti yhdessä, on tuntien kysymys, että joku on ottanut kuvan meistä, Sanni avaa HS:n haastattelussa.

Sanni Kurkisuo ja Shirly Karvinen edustivat yhdessä vuoden 2023 Emma Gaalassa. Kuva: AOP

Lähde: Helsingin Sanomat

Lue myös:

Shirly Karvinen avautuu lemmenlomansa uskomattomista käänteistä: ”Taksikuski jätti keskelle pimeätä viidakkoa”

Shirly Karvinen ja Sanni toivat suhteensa vihdoin avoimesti julki – poseeraavat ensimmäisessä pusukuvassaan: ”Rakastan sua”